https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?d=AQD6in_2qd_cZfNu&w=470&h=246&url=http%3A%2F%2Fimages.postr.hu%2Fuploads%2Fblogs%2F7561%2F192751%2Fpost_192751_20150105170317.jpg&cfs=1&upscale=1&sx=0&sy=5&sw=444&sh=232

Lacinak ismét remek ötlete támadt, hogy miként lehetne kamatoztatni még egy csöppet Edina ismertségét. Bár lehetséges, hogy ezúttal kicsit nagy fába fágta a fejszéjét. De majd meglátjuk. Hajrá Edina tutira esélyes vagy a győzelemre!

BLIKK

A ValóVilág legutóbbi szériájának erdélyi lánya, VV Edina az Erdély Arca elnevezésű megmérettetésen tör a csúcsra.

A verseny, amit immár ötödik alkalommal rendeznek meg, 9 szakaszból épül fel. A versenyzőkre online, illetve telefonos módon lehet szavazni, a legtöbb voksot kapó 12 döntős lány pedig egy 10 napos felkészítő táboron vesz részt, ahol fotózások, interjúk várják valamint mozgástechnikát, koreográfiát és színpadi megjelenést tanulnak.

– Egyelőre nem gondoltam bele, mi lesz, ha esetleg bejutok a döntőbe – kezdte a Blikknek Edina. – Egyébként Laci fejéből pattant ki az ötlet, hogy nevezzek, én pedig belementem. Amióta kijöttem a villából, felszedtem néhány kilót, aminek én örülök, mert nagyon vékonynak tartottam magamat. Tudom, hogy a magasságom sem ideális, de szerencsére ez itt nem számít. Edzeni is járok, bár a hasamon azért van még mit dolgozni, de ha egy kicsivel több energiát fektetek a mozgásba, elmegyek párszor szoliba akkor nem lesz gond – magyarázta Edina, aki azt is elárulta: nem csak a dicsőség miatt pályázik a királynőnek, illetve az udvarhölgyeinek járó koronákra, hanem azért is, mert az első három tengerparti utazást is nyer.
A szavazás egyébként június 15-én veszi kezdetét és hogy Edinának meddig sikerül eljutnia, majd csak szeptemberben derül ki.

Nyomj egy megosztást!

.