http://vipzone.reblog.hu/files/survivor_krisz.jpg?full=1

Survivor Krisztián, aki azért jelentkezett, hogy megmutassa milyen kemény, de végül feladta a játékot, mert megcsípte egy bogár és Survivor Bianka szembesült a nézők véleményével és kemény kérdéseivel.

A sztereotípiák megváltoztatása volt a célom és hogy kipróbáljam magam. Kíváncsi voltam, hogy elszigetelve mindentől, ami fontos (ruhák, cigaretta, telefon), milyen az élet.

Krisztián cseppet megváltozott a kiesése óta eltelt idő alatt és itt nem csak a hajára gondolunk. Az egyik néző kérdésére miszerint nem érzi-e úgy, hogy primadonnaként viselkedett volna végig a játékban? -nemmel válaszolt. Éppen ezért a 2 hetes szereplése után úgy érzi, hogy lenne helye a médiában, sőt azt is jó néven venné, ha a következő szériában már valamilyen komolyabb háttérmunkát bíznának rá. Végül is igaza lehet a fodrászfiúnak, elvégre ki tudhatná nála jobban, hogy miféle fájdalmakkal és nehézségekkel kell megküzdeni annak, aki ebbe a kegyetlen műsorban akarja a róla kialakult sztereotípiákat megváltoztatni.

A nézők kemény kérdéseit és a válaszokat szerencsére rögzítették. Érdemes megnézni, mert azt is megtudhatjuk belőle, hogy milyen kapcsolat szövődött Bianka és Krisztián között a kiesésük után. Az is kiderül, hogy mi a véleménye arról, hogy a játékot szintén feladó Bálint elég keményen lebu.izta.

Nemcsak a külsejük, a válaszaik is meglepőek - videó

Nyomj te is egy megosztást!

.