http://vipzone.reblog.hu/files/fanni_adatlap3.jpg?full=1

" Ex villalakó vár vad kényeztetésre!"

Fanni immár több mint egy hónapja eltűnt, szinte ezzel egy időben valakik inaktiválták is az egyik legnagyobb hazai oldalon a szolgáltatásait kínáló hirdetést. Most sikerült fellelni és a rengeteg fotója mellett az is kiderült, hogy pontosan mivel is foglalkozott a nagy valószínűséggel meggyilkolt lány.

Jól látszik az eléggé részletes bemutatkozásában, hogy a megrendelő igénye szerint hajlandó volt annak az otthonába is elmenni, vagy a Marina parti bérelt lakásában fogadta azt.

Fanni hirtelen megkerült adatlapjában rengeteg fotó és komoly feltételek is szerepeltek:

Fanni letiltott, majd hirtelen előkerült adatlapja

Mint tudjuk végül is itt látogatta szegény lányt a feltételezett gyilkosa, B László, akinek éppen tegnap hosszabbították meg az előzetesét további három hónapra, 2018. március 27. ig. Tehát a rendőrség meglehetősen biztos benne, hogy a férfi, annak ellenére, hogy nagyrészt tagadja az ellene felhozott vádakat, komolyan érintett a bűncselekményben.

Fanni a most megtalált hirdetésében kifejezetten azt kérte az őt meglátogatni kívánó férfiaktól, hogy legyenek úriemberek és bánjanak szépen vele. Talán azon a végzetes éjszakán is arra számított, hogy így fog történni.

Nyomj te is egy megosztást!

.