http://cdn64.rtl.hu/83/55/vv-dina-es-vv-lori-orokre-megpecseteltek-szerelmuket_image_4e6069648a06247efcd6e6324789_16-9?size=2&full=1

Sok nyomorúságos történetet és embert szült már a Valóvilág de ez az egyik übercikibb sztori az eddigiek közül.

Adva van egy kamu szerelmi páros, akik már kínjukban és feltűnési viszketegségükben képesek voltak egymás ujjára tetováltatni a neveiket, bizonyítandó hatalmas szerelmüket. Az egyiküket annyira utálták a nézők, hogy a legelső lehetőségnél véget is ért számára a játék, míg a másik páratlan beszariságról téve tanúbizonyságot feladta a játékot, mielőtt az általa kihívott társával megmérkőzhetett volna.

Oké nem ők lesznek az első, akik megpróbálnak pénzt csinálni a rajongók butaságából és megélni pár hónapig a kamuszerelem hozadékából. De az már tényleg a nyomiság csimborasszója, hogy fizetett hirdetés formájában veszik a lájkokat a közösségi oldalaikra, hogy úgy tűnjék még kíváncsi rájuk valaki és így legalább meghívják őket egy-két vidéki diszkóba töltelék fellépőnek, vagy a Belevalóba. Milyen érzés lehet reggel szelfizni egy jókorát, majd a kamulájkolt oldalra kitenni a képet és várni a fizetett dicséreteket, miután ismét lehúzták a hitelkártyájukat? Apropó egyáltalán miből finanszírozza Dina ezt a mutatványt, hiszen állítólag sem munkája sem lakása, sem megélhetése nincsen…?

Ja és persze ott a videó, ahol Dina alaposan elszólja magát:

VV Dina eláulja magát: Nem volt szerelem Lóri és köztem

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?