Még el sem kezdődött a műsor, de az RTL. nek máris sikerült egy jól irányzott gyomros bevinnie a konkurens csatornának. Legújabb sztárjuk ugyanis titokban elcsábította a TV2 sztárriporterének Demcsák Zsuzsának a férjét. Ezt a tényt ráadásul a szerencsétlen nőnek a napi sajtóból kellett megtudnia. Mondjuk a fiatal VV-s lányt megtekintve nem csoda, hogy Demcsák Zsuzsa lapátra került.

"Nem is olyan régen Zsófinak volt egy rövidebb kapcsolata egy jóképű sráccal, aki akkor Demcsák Zsuzsa párja volt. Zsófi akkor ismerte meg, amikor Zsuzsával egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudtak találkozni egy-két hétig. Ezt követően hamar be is teljesedett a kapcsolatuk, ami nem tartott soká, és nem is vállalták nyilvánosan. De a közeli ismerősök tudtak róluk, Zsuzsa azonban biztosan nem. Azt nem lehetett tudni, hogy a műsorvezető és a férfi kapcsolata mikor ért véget pontosan, de a jelek szerint szép csendben mentek szét."

VV Zsófi a cikk alatti videóban meg is szólal, nem érdemes kihagyni! A Facebook oldalán pedig lehet követni a vele kapcsolatos eseményeket. Mert lesznek olyanok az egészen bizonyos.


Nyomj te is egy megosztást!

.