http://vipzone.reblog.hu/files/vv933.jpg?full=1

VV Hunor volt a VV9 utolsó reménysége. Az egykori rendőr őrmester annyira jóképű, hogy a lányok nedves bugyival szavaznak látatlanban rá. Nem helikopterezik, és kijelentette, hogy nem d.ugni jött a játékba. Ebben a szedett-vedett társaságban, ha semmit nem csinál és VV Robin, vagy VV Csaba módjára meghúzódik a sarokban VV Tujaként simán meg is nyerhetné a játékot. A rajongó libuskák és a felháborodott nagymamák könnyedén beszavaznák a döntőbe.

Egyetlen egy gyenge pontja lehet ennek a forgatókönyvnek, ha Hunor esetleg nem tud ellenállni a csábításnak és a benti lányok közül valamelyikkel közelebbi kapcsolatba kerül. Vajon kibírja-e Hunor, hogy ne adja oda magát a nyálukat csorgató, könnyű erkölcsű amazoncsapatnak? Ez volt a kérdés egészen a tegnap esti összefoglalóig. Aztán Hunort összefektették a szépnek még nagy jóindulattal sem nevezhető Adrival, aki tett is róla, hogy VV Hunor elveszítse a rajongói nagy részét. Mert a nagymamák és a szerelmes tinik nem azt várták tőle, hogy álló szerszámmal térképezze fel a maximálisan odaadó Adri rejtett zugait. A fiú egyébként másnap reggel észbe kaphatott és egy fél üveg pezsgő elfogyasztásával magyarázta tettét, illetve kijelentette, hogy egyáltalán nem is emlékszik semmire. Adri, aki civilben párkapcsolati tanácsadó, nagy örömmel hallgathatta, hogy mekkora hatást tett alkalmi partnerére.

Hunor, amilyen nagy reménység volt, olyan hamar hamvába holt. Nagy pénzekben lehet rá fogadni, hogy belőle is élő v.brátort csinálnak a nagytermészetű VV-s leányok.

VV Ginu sem azért ment be a játékba, hogy elszáradjon, meg is súgta Cintikének, hogy pár napon belül szándékában áll elhálni a nászt Csokival.

A hölgyek egyébként nemcsak a hálóban, de a fürdőszobában sem szégyenlősek. Fürdőruhában tisztálkodót nem is nagyon látni. A pőre testeken csillogva lecsorgó víz, viszont valóban izgalmas látvány. A következő összeállításban nemcsak eme tisztálkodást láthatjuk, hanem bepillanthatunk Adri és Hunor éjszakai kalandjába is.

Adri és Hunor éjszakai kalandja



Nyomj te is egy megosztást!