Evelin szerencséjére olvas bennünket és úgy döntött, hogy az egyetlen értelmes megoldást vállalja és Attilát viszi ki párbajozni. Nem mondjuk, hogy ezzel biztos párbajgyőztes lesz, de az egészen nyilvánvaló, hogy bárki más ellen sokkal nagyobb vereséget szenvedne el a nézők szemében mostanra páriává vált lány. Persze Attinak így is jó esélye van, hogy győzedelmeskedjék, hiszen rengeteg olyan szavazatot fog kapni, ami nem a benti érdemeit nyugtázza, hanem az összes keselyűként várakozó voks landol nála, amelyeket csak és kizárólag Evelin kiesése élteti. Megjósolhatatlan a végeredmény. A legelvakultabb szurkolók, Dávid végső győzelméért lobbiznak, ők még nem döntöttek, hogy melyik játékos kiesése lenne jobb a kedvencüknek. Talán, ha a jelenlegi hezitálás elhatározásba csap át, az el is dönti melyik oldalra dől végül a mérleg nyelve. Érdekes párbaj lesz. Evelint persze lehet utálni, de az tagadhatatlan, hogy egyetlen nap alatt több cselekményt és beszédtémát szolgáltat odabent, mint a tuják tujája, VV Csaba méltó utódja: Attila. Aki kebelbarátjával, Dáviddal egyetemben azon rajongók igényeit és elvárásait szolgálják ki, akiknek nincs is miért nézni egy ilyen típusú valóságshowt, mert teljesen más elképzelésük van a műfajról, mint amiről az valójában szólna.

Ez a réteg, akik szerint ez a két ember a legmegfelelőbb a műsor főszerepére és persze a végső jutalomra elfelejtik azt, hogy a célközönség nem azért néz hasonló jellegű alkotásokat, hogy az általuk ideálisnak elképzelt szociális viselkedéseket tanulmányozzák, vagy élő, egyenes adásban kövessék, ahogy a répa – ez esetben a tuja – nő ki a földből.

Akciót, megbotránkozást, fejleményeket várnak el. Répa és Retek, a két barát pedig egyáltalán nem tesz eleget ezeknek a kívánalmaknak.

Hogy rögtön meg is cáfoljuk magunkat és kicsit meg is mutassuk a Dávid rajongóknak, hogy kedvencük is képes lealacsonyodni, ha 36 millió a tét, vesézzük ki a tegnap történteket. Mert méltán állíthatjuk, hogy szórakoztatás címén ekkora gusztustalanságot még soha senki nem produkált korábban a magyar képernyőn. Jól jellemzi a történetet, hogy még maga VV Tivy is megdöbbent rajta, ami azért már egy kategória, ismerve a fogazati hiányossággal küzdő Youtube-sztár laza morális normáit.

Az olvasók engedelmével nem is részletezzük agyon a dolgot, hiszen a lenti videón bárki megtekintheti majd az eseménysorozatot. Mi a magunk részéről mélységes döbbenetünknek adunk hangot, hogy a kedves és intelligens Dávid ilyen módon próbálta szórakoztatni a rajongóit. Reméljük, hogy a játék végeztével a teltházas haknikon nem valami hasonló produkcióval lép majd fel, hogy meghálálja a lelkes rajongótáborának a kitartó biztatást és az esetleges milliókat.

Nos a lényeg az a videóban, – és tényleg nézze meg mindenki, aki szerint Dávid az ideális játékos ebben a sorozatban – hogy Attila és főhősünk össze lettek bilincselve. Ez egészen addig nem is okozott problémát, amíg a lelki és testi jóbarátok közül az egyiknek nem kezdett el csikarni a hasa. Nem volt hát mit tenni közösen, egymással kart, karba öltve indultak el a toalettre, hogy megvécéztessék a kis Attilát. Mondjuk még egyszer, hogy a humorosnak szánt jelenetet még maga Tivy is gusztustalannak bélyegezte, ami kb. olyan, mintha valakit maga Mengele nevezne szadistának.

A videó megtekintése után azért mindenkinek feltennénk azt a kérdést, hogy van még valakinek problémája ebben a szériában a csúnya beszéddel, vagy a túl sok dugással? Mert, ha igen, akkor már itt kopog az ajtóban az új stílus…

Attila és Dávid közösen ülnek a retyón 18 plussz:

VV Attila és Dávid sz..ik a nézőknek\re

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?