„Azonnal kizárni, mert első perctől nem volt szimpatikus!! Kizárni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

(Egy felháborodott néző)

Döbbenetes gyűlölethullám söpört tegnap végig az éterben, miután felröppent a hír, hogy VV Dina szabályellenes magatartást tanúsított és rátámadt Tivyre és Somára. A szlovákiai lány odabent el sem tudja képzelni, hogy az indulat milyen lavinája gördült meg ellene. Érdekes szociológia tanulmány lehetne, hogy vajon mit piszkált meg ennyire az emberekben szegényke, hogy ilyen elképesztően kihúzta a gyufát.

Dina azonban ismételten megúszott egy hazamenetelt. Úgy, ahogy korábban a nézői szavazásnál, úgy most sem született elmarasztaló ítélet, ezúttal a játékostársak részéről nem. A játék szerkesztői előrelátóan úgy döntöttek, hogy Dinát ez esetben nem teszik ki a nézők kényének kedvének, még ha elméletben ez a játék pontosan erről is szólna.

De miért nem zárták ki automatikusan, mint például anno VV Zsuzsát, aki mindössze pár szem narancsot dobot Olivér irányában? A csatorna magyarázata a következő volt:

Dina tette Tivy és Soma csínytevésnek következménye, akik babzsákfoteleket pakoltak a lányra, majd ráültek, miközben ő a kanapén feküdt. Azonban cselekedetét – még akkor is, ha magát védve reagált így – nem lehet semmisnek tekinteni, hiszen az súrolta a szabályszegés határát. Sorsának alakulását, a döntést végül a vele együtt élőknek, a villalakónak – köztük az esetet kirobbantó Tivynek és Somának – kell meghozniuk.

Ennyi tehát, bár verekedett, de megvolt a jó oka rá. Dina végül is az ijedségen kívül semmilyen büntetésben nem részesült a tettéért.

Na, de ezzel nem ért véget a sztori. Ugyanis a történtek ellenére, hacsak valami csoda nem történik vasárnapig, hősnőnk szinte biztosan a végjátékához érkezett. A néző csak lassan felejt és a döntésre éhes szavazók továbbra is prédának tekintik őt. Tegnap este a kiválasztáson megkapta a zöld kendőt, ami azt jelenti, hogy a párbaj egyik résztvevője biztosan ő lesz. A mostani felállás szerint szinte teljesen mindegy, hogy kit hív ki, mert gyakorlatilag bárki ellen ki fog esni kb. 80% - 20% arányban. Persze tudjuk, hogy ez az a játék, ahol szoktak születni baromi nagy és sokszor megmagyarázhatatlan meglepetések. De mégis azt gondoljuk, hogy Dina harmadszori megmeneküléshez legalábbis csodára lesz szükség.

Ezt maga az érintett is érezheti, mert alább egy elképesztő válogatás kaphatunk a legfrissebb produkcióiból. A 18 karikás volta miatt kattintani kell, de érdemes venni a fáradságot, hogy lássuk miként küzd a bennmaradásért. Láthatjuk őt letolt bugyiban, igencsak intim helyzetben, méghozzá nem Lórival (mondjuk ki nyíltan egy péni*szel a kezében), de ugyanazon órában megcsodálhatjuk szíve választottja előtt is térdepelve a felhevült lányt. Vétek lenne kiszavazni azt, aki ekkora energiát áldoz és ennyi alázatot mutat a nézők szórakoztatásának érdekében. Arról nem beszélve, hogy ezek után ha kiesik, haza biztosan nem mehet…

Mondjuk, ha Lóri tudomást szerez erről a felvételről, az tönkre is teheti a lányt, mert az egyetlen komoly támogatóját is elveszítheti a játékban.

Dina leleplező felvétele, már nem csak egy fiúval:

Még Lóri sem tudja mit csinált kedvese az éjszaka 18+

Hét közepén fog kiderülni, hogy kivel párbajozik VV Dina. Mint írtuk, majdnem teljesen mindegy kit választ, de ezt még nem tudja. Mozgalmas hetünk lesz az már egyszer bizonyos.

Nyomj te is egy megosztást!

.