Közhelynek számit, hogy senki nem vallja be, hogy nézi a valóságshowkat, de mégis hatalmas indulatokat képes kiváltani egyik, másik szereplő viselt dolga.

 

Kis hazánkban az erkölcscsőszök és az önkéntes rendőrök garmadája őrködik a mentális jólétünk felett, amit többnyire indulattól fűtött kommentekben igyekeznek kifejteni, általában olyan oldalakon, amiknek a létezéséről, annak tematikája miatt tudomásuk sem kellene, hogy legyen.

 

Ők azok szintén, akik Iza köpködésekor, annak ellenére, hogy állítólag nem is látták a műsort, olyan kegyetlen, kínnal teli halált kívántak a magáról megfeledkezett modellnek, amit a középkorban is vonakodtak volna végrehajtani. Jelen sorok írójának mély meggyőződése, hogy ha jogrendszerünk lehetővé tenné, a főműsoridőben, egy nyilvános show keretében leadott kivégzéseket –lehetőség szerint, minél alaposabb megszégyenítéssel – akkor olyan nézői csúcsok keletkeznének, mint amikor összesen egy csatornája volt a magyar honpolgárnak. Azok, akik felháborodva törnek pálcát és véres szájjal követelnek megtorlást egy szórakoztató, műsorban történt eset miatt, nagyon is jó eséllyel ott popcornoznának a szerda esti korbácsoláson is, amit az RTL klub közvetíthetne a Barátok közt után.

 

Néhány napja egy McDonalds-ban dolgozó lány leírta, hogy milyen módon alázta meg őt VV Aurelio és néhány barátja egy étteremben. Annak ellenére, hogy a krónikás sem a nevét, sem az arcát nem vállalta az esetet átvette több országos napilap és komoly tagságú Facebook oldal is. Eddig nincs is különösebb gond. Ha egy celebbel bármi történi kapunk rajta és megírjuk,. Nekünk kell a téma, ő meg kellett, hogy tudja milyen virágot szakit, amikor erre a rögös pályára lépett.

 

A gond ott kezdődik, hogy az eredetileg a levelet megosztó Facebook oldaltól eltekintve sem a Bors, sem a Blikk nem közölte a teljes levelet, amit az azóta is ismeretlen lány beküldött. Érdekes módon a szerkesztők pont azokat a részeket vették ki az írásból, amelyekben a „sértett” többször cigányozik és alaposan pigmentált elkövetőkről beszél, az egyébként is nagyon furcsa stílusú krónikájában.

.

 A furcsa levelet itt lehet olvasni:

Botrányt okozott egy étteremben Aurelio?

.

A fentiek hatására ismét beindult a kommentelőkben felgyülemlett igazságérzet és többen még abban az órában szerették volna egy nyilvános lincselésen lenyúzni a magáról megfeledkezett fiú bőrét. Többen tüntetést szerveztek a háza elé és a megszólalók 90%-a egy nagyon alapos veréssel egybekötött fejberugdosást is szükségesnek érzett.

 

Aurelio egyébként a következő videóban kategorikusan cáfolja, hogy bármi is igaz lenne abból, amivel megvádolták. És amiért lehet, hogy holnap valamelyik nagy igazságérzettel rendelkező, de kevéssé tájékozott „rajongója” kioszt majd neki egy alapos verést.

 

Azt azért jó lenne tudni, hogy melyik az a bohócos vendéglátó létesítmény, ahol a pultban állók némelyike erősen pigmentált kategóriákba sorolja a vásárlókat. Ezt egy levélben meg is kérdeztük a McDonalds szóvivőjétől, csak, hogy ha esetleg túl sokat napoznánk valamikor, akkor a biztonság kedvéért elkerülhessük a helyet.

.