http://cdn23.rtl.hu/4c/e8/tivy-mivan-gyerekek-kihegyezzem-a-fogkefet-vagy-mivan_image_501fb6df219e715b330f47146b2f_16-9?size=2&full=1

Nem kell szakembernek lenni, ahhoz, hogy nyilvánvaló legyen VV Tivynél valami nagyon nincsen rendben. Már a beköltözés utáni napokban többekben felmerült, hogy az a néhány sablon vicc és mondat, ami bejött neki a Youtube-on és amit unalomig ismételt, nem biztos, hogy elegendő lesz a győzelemhez egy több hónapos játékban. Mostanra az első napokban még vicceskedni próbáló karakterből egy rendkívül agresszív, már-már olykor félelmetesen viselkedő negatív figura lett. Gyakorlatilag nincs is olyan összefoglaló amelyben ne lenne egy-egy jelenet, ahol rángatózó arccal ne üvöltözne és mint egy kakas a szemétdombon rikoltozva, rángatózó járással ne próbálná megfélemlíteni a játékostársait. Láthatóan nagyon elege van az egészből és egyre nehezebben viseli az összezártságot. Az első hónap után borítékolható, hogy bár rendkívül bízik az internetes rajongótáborának a szavazataiban, mégsem fogja ezt a játékot úgy befejezni, ahogy előzetesen elképzelte.

Tegnap nem az első eset volt, hogy kiakadt Tivy, de talán a legdurvább. Büntetést kapott, amink értelmében pincérként neki kell a többieket kiszolgálni és mosogatni. Az üvöltöző srácnak állítólag azért sem tetszett a feladat, mert korábban 4 évig Angliában húzta az igát és megfogadta, hogy soha többé nem fog másokat kiszolgálni. Persze, mint Soma találóan megjegyezte, ha Krisztián, a hatvani éjszakai élet császára bele tudott törődni, hogy csicskaként a földön alszik, akkor egy VV Tivynek mi a gondja?

A szerkesztők igyekeznek nem sokat mutatni, de van még Tivynek egy elképesztő furcsa oldala. Rommá égeti magát ez az ember odabent:

Néhány döbbenetes videó Tivyről, tuti nem vetted észre

A Youtube huszár saját rajongói oldalán is egyre többen furcsállják a viselkedését, beleértve a kinti barátnője megalázását is. De az elfojtott agressziója, ami egyre jobban kitörni látszik szinte biztosan a végzete lesz ebben a játékban. Lehet, hogy csak a napi seduxenje hiányzik, de nem kizárt, hogy valami erőteljesebb anyagot hiányol a szervezete, mivel normális ember folyamatosan nem viselkedik így, mert egyrészről orvosi kezelés venne igénybe, ha késztetése lenne rá, illetve ha mégsem, akkor hamar a hűvösön erősködhetne a cellatársakkal. Másrészről ki a fene akar ilyen ember közelében lenni, ha egyébként nem muszáj?

Tivy végül beleegyezett nagy kegyesen, hogy nem adja fel a játékot és felveszi a gyűlölt pincér ruhát, de….Kijelentette, hogy bárki, aki viccelődni mer vele, (mondja ő) azt megveri és jöhet a kizárás. Az ajánlat láthatóan teljesen komoly, a többség elhűlten hallgat csak. Egyértelműen eddig ő az összes játék történetében a legidegbetegebb szereplő. Kíváncsian várjuk mikor pattan el nála valami és mi módon kerül ki a játékból.

Nyomj te is egy megosztást!

.