https://media.giphy.com/media/26gJzMWpYJexd9FVC/giphy.gif?full=1

Evelin és Soma legendás éjszakai jeleneteit senkinek sem kell ecsetelni. Feltehetően még az is hallott róluk, aki nem követte a valóságshow-t folyamatosan. A forró események vajon nem jártak-e azonban kéretlen következménnyel? Ugyanis az elképesztő videókon sok minden nagyon jól látszik, de egy valami nem. Nevezetesen, hogy bármilyen módon védekeztek volna a fiatalok az aktusok során.

Somát nemrégen meglátogatta a Villában barátja, Pumped Gabó, aki olyan hírt hozott, amitől megfagyott a vér a felelőtlenül szexszelő fiú ereiben.

A nem éppen kíméletesen elmondott hír átadásakor természetesen felvétel is készült:

Evelin teherbe esett? Elképesztő hírt kapott Soma

Evelin a fentiek ellenére, vagy éppen emiatt, úgy nyilatkozott, hogy nem szerelmes Somába és egyelőre nem is tudja, hogy miként fog reagálni, ha meglátja a fiút.

„Nem tudom megmondani, hogy mit érzek iránta, majd kiderül, amikor meglátom. A kapcsolatot mindenképpen tartani fogjuk. Így vagy úgy, de Soma megmarad az életemben. Nyilván várom őt, de NEM vagyok belé szerelmes. Esküszöm, hogy nincsen más pasi most az életemben, ha lenne, azt elmondanám Somának is és a nézőknek is”

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?