Talán még mindenki emlékszik Nicole-ra, aki az X Faktor kezdeti epizódjában tűnt fel, ahol jó szokás szerint nem kizárólag a Pavarottiba oltott csalogányok kapnak szerepet. Igen, ő volt az, akinek láttán és hallatán Gáspár Laci szó szerint elsírta magát. Az elképesztő előadása bőven ütötte a nem érdemtelenül híres Bikicsunájt, de az mégsem volt elegendő ahhoz, hogy a zsűri tovább engedje a hihetetlen produkciót. Ráadásul, mint kiderült egy éles szemű olvasó által, Nicole bár főpénztárosként dolgozik, szabadidejében az ősi mesterséget űzi, nem is akárhogyan.

http://vipzone.reblog.hu/files/nicole2.jpg?full=1

Állítása szerint annyira kapós a szolgáltatása, hogy fél Budapest az ő ajtajában toporog az általa nyújtott élvezetekért. Egy baj van csak, hogy barátja – mert az is van neki – nagyon féltékeny és elég nehezen viseli, hogy kedvese ilyen módon támogatja meg a családi kasszát.  

Nekem az a fura, hogy olyan pasik jönnek, akiknek van családjuk, feleségük és gyerekeik. Fél Buda, fél Pest. Sokszor jönnek szembe velem az utcán még az otthonomhoz kö­zel is olyanok, akik járnak hozzám, de nem köszönünk egymásnak, mert az esetek többségében ilyenkor ott sétál mellettük a családjuk.

Lakatos Zoltánról, azaz Nicole-ról tudni kell, hogy férfiként született és bár egy ügyes kezű plasztikai sebész mellben megerősítette, azért derékon alul még mindig a hagyományos fegyverzetét hordja. Tehát, aki esetleg a fentieket látva kedvet kap, hogy Budapest második feleként felkeresse azt ne érje meglepetésként, hogy mi a kínálat.

Nicole bár igyekezett titokban tartani a műsorban, hogy mivel egészíti ki a fizetését lebukott. Íme az elképesztő fotói, amivel kínálja magát és természetesen a kolosszális produkcióját is megnézhetjük, amin Gáspár Laci elpityeredett:


Nicole prosti fotói és elképesztő produkciója, bónuszként Gáspár Laci zokog

A szolgáltatás egyébként csak a jóképű uraknak nyitott, akárki nem léphet be a paradicsom kapuján:

Csak olyanokat vállalok, akik az eseteim is, ha valaki nem tetszik, akkor megmondom neki, hogy bocsi, hagyjuk. Így találtam a barátomat is. Eljött hozzám egyszer-kétszer, és most már évek óta együtt vagyunk.

Nyomj te is egy megosztást!

.