http://cdn69.rtl.hu/28/f4/soma-nem-birta-a-viccelodest-es-eltort-nala-a-mecses_image_ee578c85bcdb8434f5591c74aae0_16-9?size=2&full=1

Tegnap Krisztián bejelentette Micinek, hogy szerelmes lett belé. Az őszinte vallomás megalapozott egy újabb csodálatos villaszerelmet. A család odakint már alig várja, hogy keblére ölelhesse a volt örömlányt, aki a kárszegek nagy ismerőjeként önzetlenül szabadítja meg a felgyülemlett feszültségtől Kriszt a játék során.

Ma este kihívás. Evelein választhat, ki ellen akar kiesni. Persze dönthet úgy is, mint a bátrak bátra, VV Lóri. De ahogy eddig megismertük a tűzrőlpattant lányt, harcban fog elbukni, méghozzá nem is akármilyenben. A java úgy is csak azután jön. Mert másnap majd találkoznia kell a nézőkkel, akik közül jó néhányan már most élesre köszörülik a nyelvüket, hogy a lehető legalaposabban megmondhassák a magukét a magáról megfeledkezett lánynak.

Evelin kicsit amolyan kakukktojása a játéknak. Nem csak ennek, hanem talán az összesnek. Hiszen gyakorlatilag semmi másból nem állt a szereplése, mint, hogy rontotta a kezdeti pozícióját. Az első pillanatban még csinosnak és kedvesnek tűnő lányról fokozatosan, de meglehetős gyorsasággal pattogzott le az első órák szolid bája, ami helyett aztán lemoshatatlan rakódik rá azóta is egy olyan skatulya, amivel a kinti életben legfeljebb egy előkelő kuplerájban fogadnák örömmel, mint munkavállalót. (nem mintha erre nem lenne példa a múltból)

Szóval a nézőknek megvan a véleményük a száját és más testrészét nem az elvárásos formában használó Evelinről. Gondolnánk, hogy ezt a lesújtó véleményt már nem is nagyon lehet tovább rontani, pedig dehogynem. Nemrégen jelentkezett az egyik korábbi barátnője, aki - mondjuk úgy - az elvárások irányába árnyalta tovább a Szaffinkról kialakult képet.

A történet szerint közös munkahelyen dolgozott Evelinnel, aki már a megismerkedésük első napján arra kérte, hogy kísérje el esemény utáni tablettát vásárolni, mert a hétvégén három különböző pasi is megfordult ott, ahol jelenleg Soma akciózik és a nagy rohanásban sem ideje, sem energiája nem volt a védekezésre gondolni. A korábbi, vasárnapi zárvatartás átka, hogy a három úriembernek még egy szál gumi sem állt rendelkezésére, így csak úgy naturálisan tették boldoggá Evelint, aki hétfőre alaposan kielégítve, ámde utólagos védekezésre szorulva kapkodott fűhöz-fához-doktorhoz, hogy elkerülje a gyermekáldást, ahol az apa megállapítása nem kis nehézséget okozott volna.

Az egykori barátnő azt mondja, hogy ez a sztori még a legenyhébb azok közül, amiket megoszthatna. Végül is a fentiek alapján egy szavunk sem lehet, elvégre most mindössze 2 fiú előtt akciózott Evelin a kamerák előtt, azt is majdnem két hónapos eloszlásban.

Somának, a babaarcú legénynek szintén van egy története, amivel nem dicsekedett el azóta sem nekünk. Mily érdekes az élet, a látszat ellenére szinte tökéletesen összeillenek jelenlegi partnernőjével. Legalábbis barátja elmondása szerint. A méltán híres Pumped Gabó élő adásban mondta el, hogy barátja imádja a Gellért hegyen sz.patni a nőket. Az ehhez szükséges kellékek mindösszesen egy üveg bor és valami alátét, hogy ne legyen koszos az aznap soros lány térde. Ami számunkra ez esetben érdekes, hogy Gabó azt is elkotyogta, hogy Soma egy alkalommal nem érte be a szokásos technikával, aminek következményeként az ügyeletes hölgy teherbe is esett a város felett. A kispapa azonban már a terhességi teszt megvásárlásán túl sokat nem tehetett, ugyanis be kellett vonulnia a játékba. Nem kizárt, hogy mire kimegy egy alaposan kigömbölyödött lány várja majd a Villa kapujában. Az esetleges nyeremény mehet egyből gyerektartásra. Itt tartunk most.

Íme az eltitkolt múlt és egy most napvilágot látott különös fotó is:

Az Evelinről kiszivárgott információk, valamint Soma eltitkolt terhes barátnője

Mint mondtuk ma este kihívás, a kiválasztottnak ha esze van Atillát viszi ki, aki talán még kiejthető is lenne. De nagyon nem érdemes feszegetni ezt a verziót, mert azt beszéli már az egész város, hogy Evelinnek az utcán a helye.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?