VV Veronika a lehető legnevetségesebben bukott le, amint egy alig felöltözött férfi nadrágjában turkált. A Blikk utánajárt a dolognak és olyan frappáns magyarázatot talált nekik ki a megdöbbent Csőrike, hogy az megérne egy kisebb aranyérmet:

Bár köztudottan kapcsolatban él, VV Veronika egy nemrég előkerült fotón mégis egy idegen, félmeztelen férfival pózol, szexi fehérneműben.

.

 pucer selfie

Miközben egyik kezével fotót készít magukról a tükör előtt, másik kezével Veronika benyúl a hozzásimuló férfi alsónadrágjába. A srácról egyébként kiderült, hogy Márknak hívják, és hogy modellként dolgozik.

 

Egy neve elhallgatását kérő informátor így nyilatkozott:

 

„Veronika sokat bulizik, ezt a srácot is láttam vele néhányszor, jártak fent a lakásban is. Látszik, hogy jól érzik magukat egymás társaságában.”

Márk azt mondta, nem szeretné kommentálni a képet, Veronika pedig az első meglepődés után a következőt mondta.

 

„Egy fehérnemű cégnek lennénk az arcai, ezért kipróbáltuk, hogy mutatnánk a fényképeken. Ez csupán egy tesztfotózás volt, és ezen is múlik, hogy megkapjuk-e a munkát, vagy sem. Ami pedig Márkot illeti... Nos, ő régi barátom, és természetesen az égvilágon semmi nem történt közöttünk. A páromon kívül senki más nincs az életemben, hiszen őt szeretem”

 

A párja teljesen megbízik Veronikában, és biztos benne, hogy szerelme nem csalná meg őt, hiszen nagy szerelem van kettejük közt és minden szabadidejüket együtt töltik.