Viccesnek tűnhet elsőre a jelenet, ahol az ágyban a Zsolti azért könyörög Somának, hogy mutassa meg neki az állítólagosan méreten felüli nemi szervét. De álljunk meg egy pillanatra!

Képzeljük el ezt a szituációt, úgy, hogy az egyik fiú követeli erőszakosan, mondjuk a korán kiesett VV Zsófitól, hogy márpedig mutassa meg milyen kincseket őriz ott lent! Majd esetleg a verbális nyomás hatására a lány később meg is teszi amire felszólítják.

Zsolti többszöri erőteljes felkérés ellenére sem hagyta annyiban a dolgot, bár Soma kifejezetten jelezte, hogy kellemetlen neki a téma. Sőt utalt arra is, hogy nem egy pályán játszanak. Ennek ellenére a meleg fiú többször is fogdosni kezdte az ágyban, a kétértelmű célzásokat nem is említve.

Tényleg nagyon furcsa szituáció játszódik le a videón. Egy láthatóan kanos, meleg férfi próbál meg a gyerekképű társához közeledni az ágyban, annak erőteljes tiltakozása ellenére, ráadásul úgy, hogy Evelin is ott fekszik közöttük.

Ha ez idekint történik meg, vajon milyen reakció a válasz?

Ha ez idekint történik meg egy fiú és egy fiatalabb lány felállásban, akkor mi vajon mi a helyzet? Odabent talán más normák érvényesek?

Két hónap van hátra és Zsolti egyre éhesebb lesz, de partnerről nem gondoskodtak neki a szerkesztők. Mi lesz a későbbiekben?

A videó tizennyolc plusszos besorolást kapott még a csatorna szerint is:

Zsolti így akart mindenáron bejutni Soma alsónadrágjába



Nyomj te is egy megosztást!

Mi a véleményed?