„Tényleg vettek a kamerák?”

Már haza sem lesz hova mennie a VV8 rekordgyorsasággal páriává avanzsált sztárjának. Nem elég, hogy odabent közmegvetés tárgya lett a szőke szépség, de a családja is véglegesen bezárta előtte az otthona kapuit.

Szerencsétlen Vivien nem tudni milyen előnyöket remélt a beköltözéstől és magától a játéktól, de nagy valószínűséggel sokkal több negatív hozadéka lesz a szereplésének, mint azt sejthette volna. Ráadásul már most látszik, hogy odabent is keményen meg kell majd küzdenie a mindennapokban. A tegnap esti összefoglalóban már pityeregve vallott a kamerának, hogy nem pontosan ilyen lóra számított.

A háttérinformációk szerint a lány furcsa viselkedése mögött az áll, hogy családi élete romokban hever, szülei három évvel ezelőtti válását nem tudta normálisan feldolgozni.

Édesapámmal élek együtt, de nem túl jó a kapcsolatunk. Édesanyámhoz sem mehetek, az ő párjával sem jövök ki jól. A szüleim három éve váltak el, mindkettejüknek új családja van, és azóta csak veszekednek egymással.

A beköltözésének hírére a családja teljesen kiakadt, mivel jól ismerték a lányt és valószínűleg sejtették, hogy mire is számíthatnak majd tőle.

Anya az elején lelkes volt, aztán sokat veszekedtünk, már olyat is mondtak, hogy a vi­selkedésem miatt külföldre kell költözniük szégyenükben. Végül odáig jutottunk, hogy ultimátumot adtak: vagy maradok itthon, vagy ha beköltözöm, akkor pakol­jak, és vigyem a cuccaimat. Hát itt vagyok...

Tegnap este már az újságírók sem tudták elérni a lány szüleit, akik feltehetőleg folyamatosan azon imádkoznak, hogy a család fekete báránya a lehető leghamarabb essen ki, remélhetőleg még azelőtt, hogy valamelyik kevésbé válogatós fiú a kamerák kereszttűzében teszi magáévá a könnyű prédát.

 Vivien családja tudta mire képes a lány:

.

VV Vivien teljesen kivetkőzött magából - levetkőzött magától

Nem mellesleg elképzelhető, hogy Vivien nincs is tisztában vele, hogy napi 24 órában rögzítik a tetteit. Jól példázza a lány elképzeléseit a környezetéről az a jelenet, amelyben döbbenten csodálkozik rá egy titkosnak szánt beszélgetés során a szobában elhelyezett mikrofonra és kamerára. A megdöbbenés az arcán mindent elárul. Lehet elfelejtették tájékoztatni, hogy milyen műsorban szerepel…

Este egy új játékos érkezett a Villába a neve VV Evelin:

Nyomj te is egy megosztást!

.