http://betyarsereg.hu/wp-content/uploads/2017/09/DSCN2703-1024x768.jpg?full=1

Társaimmal együtt vallom, inkább állva halok meg, mint térdelve éljek…

(Survivor Feri, Betyársereg)

A műsor egyetlen keményfiújáról, az egykori kommandósról kiderült, hogy nem éppen konzervatív nézeteiről híres. Jelesül a Betyársereg néven futó radikális szélsőséges szervezet egyik oszlopos tagja, ráadásul a testét teljesen beborító tetoválások jó része szintén olyan jelképeket tartalmaznak, amik nem éppen óvodásoknak valók. Komoly bajban lehettek a válogatásokon, ha egy vállaltan szélsőséges nézeteiről hírhedt csoport meghatározó tagjára építették az egész játékot.

Eszmetársai máris örömmel üdvözlik, hogy Feri megjelent a médiában.

Sosem gondoltuk volna, hogy követni fogjuk a liberális média egyik fő zászlóvivőjének az RTL Klubnak a műsorát, de eljött ez az idő is, mert olyan harcos értékeket látunk estéről-estére a Survivor műsorában, amelyet a celebektől nem várhatunk. Ezeket az értékeket csak egy betyár tudja hitelesen képviselni.

A betyársereg egyébként jelenleg egy kutatószervezet szerint az egyik legveszélyesebb, 5-ös besorolású veszélyességi fokú.

http://vipzone.reblog.hu/files/betyar.jpg?full=1

http://betyarsereg.hu/wp-content/uploads/2013/03/DSCF3163.jpg?full=1

Ferenc ezek szerint nem az a tipikus celeb fajta, akik többnyire megfordulnak ehhez hasonló műsorokban. Hogyan is került be egyáltalán? Találtunk egy videót, ahol nemcsak, hogy kiderül milyen furcsa módon jutott be a Survivorbe, hanem láthatjuk rajta miként neveli és edzi a fenti nézetek szellemében tízéves kisfiát, illetve, hogyan tölti a civil mindennapjait. Ráadásul lesz ott egy másik videó is, magáról a szervezet titkos székhelyéről, ahol döbbenetes dolgok  rajzolódnak ki. Kiábrándító dolgok látnak napvilágot Surivor Feriről és az ő seregéről:

Furcsa módon került a műsorba Survivor Feri, döbbenetes dolgok derülnek ki róla és a szerinte ártalmatlan csoportjáról:

Survivor Feriből most sokan ki fognak ábrándulni - leleplező videó

Miután a szerkesztők összekuszálták a két csapat tagjait Feri is átkerült a konkurenciához. Érdekes módon azóta, az eddig örökös vesztes törzs szárnyalásba fogott és sorra nyeri a játékokat. Így volt ez tegnap este is, amikor ismételten azért ment a harc, hogy ki kapjon védettséget a következő kiesésnél. Kemény küzdelem folyt a két csapat között, de szokás szerint a Ferenc csapata győzedelmeskedett.

Nyomj te is egy megosztást!

.