Blikk:

Mindent megtenne, hogy újra Majka mellett lehessen a színpadon, még a kábítószerrel is szakítana Curtis.
Ezt tegnap a nyilvánosság előtt is elismerte az újpesti rapper, akinek vallomása mindenkit váratlanul ért – kivéve Majkát. A Blikk megtudta, hogy a két zenész körülbelül két hete felvette egymással a kapcsolatot.

– Telefonon már a közelmúltban elindult köztük a kommunikáció, Curtis már akkor ígéretet tett Majkának, hogy elvonóra megy – tudtuk meg egy, a neve elhallgatását kérő zenésztől.

Majka tavaly augusztusban rúgta ki zenekarából a rappert, s az elválás nem volt éppen békés és csendes. A botrány után többször feszültek egymásnak a Facebookon is, és eddig mindössze egyszer beszéltek, amikor a Füttyös című közös daluk jogdíjainak lejelentéséről egyeztettek tavaly. A nagy szakítást és a fagyos viszonyt követően közel fél évre volt szükség ahhoz, hogy lehiggadjanak a kedélyek, és a két egykori jó barát újra beszélni tudjon egymással. Majka korábban nem zárta ki, hogy újra együtt álljanak a színpadon, Curtis pedig közös koncertképekkel üzent: „Lesz még ilyen, ígérem!”

Dr. Funk Sándor addiktológus szerint egyértelmű cél lehet, hogy Curtis újra tagja lehessen a zenekarnak. Megpróbált a saját lábára állni, ám voltak problémái, több alkalommal nem jelent meg meghirdetett koncert helyszínén vagy mondta le fellépését az utolsó pillanatban. Még az Emilióval tervezett közös Aréna-bulitól is vissza kellett lépniük. Majka karrierje azonban töretlen, és Curtisnek komoly motivációt jelenthet, hogy újra a sikeres csapat tagja legyen. Ez segíthet, hogy legyőzze a démonait, de még így is hosszú és nehéz út vár rá.

– Mindent újra kell építenie maga körül, ami azt jelenti, hogy le kell számolnia a régi kapcsolataival, majd teljesen új emberekkel kell körülvennie magát. Amikor bevonul egy rehabilitációs intézetbe, az az első, hogy a mobiltelefonját le kell adnia, mert mindenki megpróbál majd kapcsolatba lépni vele, akik a függőségében szerepet játszottak, s a dílerek sem akarják elveszíteni a kuncsaftjukat – magyarázta lapunknak a szakember, hozzátéve: az a tapasztalat, hogy még így is hatalmas akaraterő kell a rehabilitációhoz, amelyet csak minden ötödik ember teljesít sikerrel, a betegek nyolcvan százaléka pedig egy éven belül visszaesik.


Nyomj te is egy megosztást!