Szinetár Dóra Official Fanclub fényképe.

Vasárnap született meg Szinetár Dóra és Makranczi Zalán közös babája, Benjámin, aki négy kilóval jött a világra. A kisfiú az alábbi Facebook bejegyzésével jelezte érkezését:

"Hahó Világ!
Tisztelettel jelentem, megérkeztem! Nevem Makranczi Benjámin, és vasárnap este láttam meg a napvilágot (holdvilágot) Anyukám és Apukám (meg persze a tesóim és nagyszüleim) legnagyobb boldogságára. Dr. Siklós Pali bácsi szülészorvos, és Csűrös Erzsike szülésznő hihetetlen szeretettel, és valódi figyelemmel csodálatosan segítettek nekem, meg Anyának, első nagy utam megtételében, Apa pedig együtt lélegzett velünk végig, amíg a vízből vízbe megérkeztem, szerető, odafigyelő, igazán otthonos környezetben. Gyengéden születtem, valóban, ahogy ők mondják itt a kórházban, így Anya is nagyon jól van, megyünk is már haza!
Mindenkinek szép napot, és boldog életet!
Üdvözlettel: Benji

Az alábbi linken láthatjuk az édes újszülöttet és a büszke anyukáját:

Szinetár Dóra és az újszülött kisbabájáa

Szinetár Dórának a most született Benjámin a harmadik gyermeke. Korábban volt egy kis felzúdulás a rajongói oldalán, akadtak olyan kommentelők, akik furcsállották hogy a harmadik férfitől várta a harmadik gyermekét.

Nyomj te is egy megosztást!

.