Micit Győzike látta vendégül a Belevalóban. A pusztító páros által fémjelzett esti adás természetesen méltó módon zajlott. Mici kezdésként elmondta, hogy súlyos kárszeg hiánya van. És ő nem szégyenlős, csak a szülei előtt. Ettől függetlenül történt, ami történt a Villában, hiszen a szerelemnek nem lehet parancsolni. Szegény Krisztián még nem tudja, de a kívánós lány már az összeköltözést tervezi és ennek a megbeszélése lesz az első ( na jó talán a második) ha Krisz kijön a játékból. Állítása szerint azért akar, ily hirtelen összebútorozni, mert a vágy teljesen elhatalmasodott rajta és reméli, hogy szerelme hasonlóképpen érez. Azt nem említette, hogy esetleg azért született az ötlet, mert szeretné rövid pórázon tartani Krisztiánt, akinél nyilván szebbnél szebb lányok fognak egy kis kárszegért könyörögni nap, mint nap.

Mici állítólag nem jár sehova

Ami viszont még ennél is érdekesebb, hogy Mici az egész riport alatt, de főleg az elején, meglehetősen furcsán viselkedett a stúdióban, ahova már a belépője sem volt mindennapi. A lány odabent nem is tagadta, hogy elég jó barátságban van az alkoholos italokkal. Persze érdemes sem lett volna, mivel néhány alkalommal olyan csúnyán lerészegedett, amilyet nem mindennap lát az ember. Mici állítása szerint nem jár el sehova, nehogy Krisztiánnál rossz hírét keltsék. Na de az időt azért valamivel csak el kell ütni. A tegnapi adás részletét megtekintve van egy tippünk mi lehet az a tevékenység, amivel megpróbálja áthidalni azt a kis időt a nagy találkozásig.

Döntse el mindenki maga milyen állapotban volt Mici:

Mici különös szereplése a Belevalóban

Persze közbe a Villában is zajlik az élet, mindenki készül a vasárnapi párbajra. Ami azt illeti nem is akárhogyan. A lenti videón tényleg nagyot alkottak a játékosok. Ati egy Prodigy klipet adott elő csapatával, míg Gina a Flashdance egyik dalát adta elő Somával és Vivivel az előpárbajon.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?