Alattomos machináció áldozata lett szegény Krisztián?

Tegnap este valami nagyon furcsa dolog történt azon a négyes szavazáson, aminek az volt a tétje, hogy kinek kelljen párbaj nélkül elhagynia a Villát. A korábban megszokottal szemben ezúttal nem arra kellet szavazni az aplikációval, akit bent akartunk tartani, hanem pont ellenkezőleg. Hogy erre a hirtelen szabálymódosításra mi oka volt a szerkesztőknek azt nem tudni pontosan, de az bizonyos, hogy annak felfogása bizony túl nagy feladatot adhatott a Krisztián szurkolók agysejtjeinek.

Lesz majd mindjárt egy videónk is, ahol egy Krisztiánhoz nagyon közel álló személy is belezavarodik a dologba és elsőre arra biztatja a követőit, hogy szavazzanak Krisztiánra. Hogy mit fog ezért kapni az érintettől azt el sem merjük gondolni. Na most, ha ez a bonyolult változás még a titokzatos személyt is megzavarta, akkor képzelhetjük mi történhetett szegény egyszeri rajongók fejében.

Bizony az, hogy behúzták az ikszet az ő Kárszegükre, mert azt úgy kellett eddig is és akkor most sem kellhet másképpen.

  Krisztián te ne nézd meg ezt a videót, mert megüt a guta:

Leleplező videó. Ha ezt Krisztián meglátja!

Krisztián a Villa keresztapja, a hatvani fenegyerek úgy repült ki a játékból, mint szellős estén az udvaron felejtett csipkebugyi. Kétszer annyi szavazat támogatta a távozását, mint Gináét. Erre, pedig csak kevés magyarázat lehetséges. Vagy a nézők teljesen megorroltak a folyamatos kárszegelésért és rosszallásukat kívánták kifejezni az egyre nagyobb arcú Krisztiánnak, vagy a nehezebb felfogóképességű rajongók egy jelentős többsége tévesen adta le szavazatát, amivel véglegesen meg is pecsételték kedvencük sorsát.

Az igazság valószínűleg valahol középen van. De egy egészen biztosan tény. Saját rajongói erősen hozzájárultak Krisz vesztéhez, mert nem tudták értelmezni a feltett kérdést. Krisztián arca festményre kívánkozott, amikor meglátta az óriási százalék különbséget és felszólították, hogy hagyja is el a Villát. Lesz mit megbeszélnie közönségtalálkozón a szavazókkal.

Ha jól belegondolunk a történtekbe, lehet meg kellene ismételni az egész voksolást, elvégre tévedni emberi dolog.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?