http://188.227.227.58/image/article/lead/.cut-660x365/99274.jpg?lavid=505777&full=1

Győzi, ha volt bármilyen lehetőség, hogy az eddiginél is jobban leégesd magad, akkor ez tényleg az volt. Ha pedig az enyveskezű Jancsikából szépen lassan médiasztár válhat Magyarországon, akkor lehet, hogy nagyobb bajban van kis hazánk, mint eddig gondoltuk...

.

Borsonline

Gáspár Győző tévéből ismert, salgótarjáni luxusvilláját akarta megvásárolni Zuschlag János. Az ingatlanbizniszből végül nem lett semmi, inkább közös éttermet nyitnak 2 Zsivány néven.

A pályázati pénzek elsikkasztásából megtollasodott Zuschlag János annyira rákapott a fényűzésre, hogy még hat rácsok mögött töltött év után is ugyanúgy sóvárog a luxus után, mint a sitt előtt. Mivel a bíróság a szabadságvesztés mellett teljes vagyonát is elkobozta, a volt szocialista politikus – állítólag – mostanában barátai támogatásaiból „tengődik”. A világhálón saját valóságshow-val szereplő, két jómódú vállalkozó, Halász és Béni segítségével a múlt héten már szert tett egy Maserati sportkocsira, most pedig Gáspár Győző kilenc éve eladhatatlan salgótarjáni rezidenciájára is szemet vetett.

Egymás tenyerébe csaptak az újdonsült társak, akik eddig kétes hírnevet szereztek az üzleti életben

A parkolópályára került showman 2005 óta képtelen eladni a Győzike Show-ból ismert, 330 négyzetméteres sárga villát. A híres-hírhedt vevő hallatán Győző nem volt szégyellős, azonnal felnyomta az árat 76 millió forintra, holott az egyik ingatlanértékesítő honlapon még 49 millióért hirdették a több fürdőszobás, garázsos és infraszaunás, hétszobás kéglit. A szebb napokat látott luxusotthonban mára szinte egy árva bútor sem maradt, a ház falai repedeznek, hullik a vakolat, a kerítést rozsda rágja, arról nem is beszélve, hogy Gáspárék rosszakarói a kerítés tövében végezték kis- és nagydolgukat, ráadásul tojással is összedobálták a falát.

Az áldatlan állapotok láttán Zuschlag először hatmilliót ajánlott Győzikének, aki ezen úgy kiakadt, hogy a bukott politikus inkább felajánlotta: havi hatszázezerért kibéreli a lakást. Győzike ezen még jobban berágott, végül addig alkudoztak, míg az ingatlanbizniszből közös vállalkozás lett: együtt nyitnak egy éttermet a lerobbant házban.

– Úgy gondoltam, hogy luxusautóhoz luxusotthon dukál, de amikor élőben megláttam a neten hirdetett házat, azzal szembesültem, hogy ezt az épületet már nagyon lelakták. Közel sem ér annyit, amennyit Gáspár úr kért érte. A közös étterem nyitásában viszont látok fantáziát, már a vendéglő és néhány étel nevét is kitaláltuk. A 2 Zsivány étterem étlapjára olyan fantázianevű specialitásokat álmodtunk meg, mint a NAV-leves, NAV-i menü vagy a rácsos krumpli – újságolta vidáman az üzlet megkötése után Zuschlag János, akihez hasonlóan Gáspár Győző is feldobott hangulatban nyilatkozott.

A híres ház áráról nem tudtak megegyezni, inkább együtt hasznosítják
A híres ház áráról nem tudtak megegyezni, inkább együtt hasznosítják

– A házat 2005 óta árulom, eddig azonban nem taposták egymás sarkát a potenciális vevők. Pedig már nyolcmilliót engedtem az árából, így se vette meg senki. Ha eladni nem tudom, akkor legalább termelje a pénzt – magyarázta lelkesen Győzike.

.