Krisztián megdicsérte Micit. Az előző esti hancúr után a macsómen egy tündéri bókkal kedveskedett az ő kis töltött galambjának. Persze nem egy hagyományos dicsérettel örvendeztette meg a lányt, mint teszem azt: Micsoda pompás illatod van, te csodálatos példánya a női nemnek! Vagy esetleg: Gyönyörű szép a szemed, ó én Micikém, hogy csumidázzalak meg odalent! Talán, ha elég jól tud hazudni, akkor még szóba hozhatta volna Mici kedves stílusát, vagy villabeli szorgalmát is. Ehelyett, hogy félreértés ne essék és nehogy bárki azt hihesse, hogy ő puhapöcs Krisz a középutat választva megmondta a tutit az olvadozó barátnőjének.

„Mici, jó szűk vagy odalent!”

És tényleg! Krisztián valljuk be valóban ért a nők nyelvén. Mert mi is lehetne nagyobb öröm egy örömlánynak, mintha megdicsérik a munkaeszközét, ami a sok használattok nyilván avulhatott is valamelyest. Ennek ellenére ez a kedves tetovált Rómeó mégis azt tudja neki mondani, hogy olyan szűk ő, mint egy belvárosi minigarzon. Óh Krisztián te, minden nők álma vagy! Az életben nem fogod tudni levakarni magadról a te Monica Lewinskydat.

Na de haladjunk tovább. Soma kétségbe van esve, hogy Evelint kiválasztották. Valahol ő is érzi, hogy annyi esélye van a lánynak a visszatérésre, mint féllábúnak a seggberúgóversenyen. Előre félünk tőle micsoda sírdogálás lesz majd vasárnap, amikor a kisfiú cici nélkül marad és nem lesz este, aki megszoptassa.

A nézők szerencséjére a veszélyzónába került szerelmi páros a közelgő párbajra való tekintettel teljes mértékben feladta a kezdeti álláspontját a visszafogott szexet illetően és az este ismételten belevágtak a lecsóba, ezúttal immár nem csak kamaszos maszatolással múlatták az időt, hanem kőkeményen harcoltak az élvezetért. Soma, mint egy gőzmozdony túlhevült dugattyúja számolatlanul szolgáltatta az örömdózisokat Evelinnek, aki legvégül szünetért könyörgött jelezve, hogy ő már sikeresen eljutott a csúcsra, de az is lehet, hogy egyszerűen tüzet fogott odalent a szorgalmas fiú munkálkodása által.

Na de mi folyik még a szobában? Fordítsuk csak el egy pillanatra a tekintetünket a kétségbeesett nyulak módjára párzó fiataloktól és ellenőrizzük le a furcsa zajok forrását, ami mindössze két méterrel arrébbról érkezik és kísértetiesen hasonlít arra, amikor Micikének valami nagyon jól esik.

És valóban. Hihetetlen, de igaz, tanúi lehetünk az első olyan alkalomnak, amikor magyar valóságshowban egyszerre két páros dugja egymást, szimultán, egyáltalán nem zavartatva magukat a másik féltől. Mici, ha tehetné legszívesebben talán átkiáltana a szomszéd ágyra: Hé ba.szátok meg, mi kezdtük el hamarabb! - de nem teheti, mert tele van a szája és amúgy is olyan dolgok történnek vele a legendásan szűk tájékán, ami feledteti vele a szemtelen fiatalokat.

Őszintén reméljük, hogy Kovi látta az éjszakai jelenetet és ihletet merít majd belőle. Ha van egy csöppnyi sütnivalója kiesésük után rögtön leszerződteti ezt a négy szuper játékost egy közös filmre.

Ha elmulasztotta volna, tessék itt az alkalom neki és a kedves olvasóknak is a megtekintésre. Íme a felülmúlhatatlan felvétel. Főszerepekben: Thomas a gőzmozdony, egy szűk bejáratú Hamupipőke, a tetovált, nagyjogarú királyfi, valamint Szaffi a bájos kis kurtizánlány. Jó szórakozást!

Az első szimultán akció a Valóvilágban. Evelin-Soma vs. Mici-Krisztián

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?