Survivor Charlie fényképe.

Bálintra már az elején sem lehetett azt mondani, hogy egy kiköpött túlélőművész benyomását kelti, de azért azt legalább remélni lehetett, hogy egy hétnél tovább húzza a szigeten.

Miután szép lassan az éhenhalás szélére sodródott és gyakorlatilag majdnem mindenkivel megutáltatta magát megtudhattuk, hogy tulajdonképpen ő csak azért jött, hogy megnyerje a fődíjat (pont ő, haha), de mivel ő otthon egy kifejezetten menő fickónak számít, nem kockáztatja tovább az egyre satnyuló testi erejét, mert neki dolgoznia kell.

Pedig a tegnap esti feladatot, mintha csak neki, a szegény éhezőnek találták volna ki. Ingyen kaja, literszám, ráadásul még komoly nyeremény is kinézett azoknak, akik behabzsolják az elébük tálalt finomságokat. Igaz a menü kicsit ázsiaias volt, de éhes ember ne válogasson. Ennek ellenére a hálátlan Bálint képes volt fogyasztás nélkül kiköpni a kifejezetten az ő számára összemixelt ambróziát és ezzel el is vesztette a piros csapat a játékot, illetve a nyereményként felajánlott élő csirkét is.

Hazatértük után Bálint nekitámadt a többieknek azzal vádolva őket, hogy titokban biztosan neheztelnek rá, mert nem nyelt a csapatért. Miután kidühöngte magát szalajtott is Istenes Bencéért és azon melegében feladta a játékot, megismételve a korábbi indoklását, miszerint neki nincsenek zsírtartalékai és ha túl soványra szárad, akkor hazatérve nem fog tudni kellő hatékonysággal dolgozni, aminek már a családja megélhetése látná kárát.

Kiszállva a játékból, adott még egy interjút a szállodai szobából, amiben sikerült még tovább égetnie magát:

Bálint elmondja miért adta fel a játékot, jobb lett volna hallgatnia

Amúgy valószínűleg megvan már a következő ember is, aki hamarosan feladja a játékot, pedig a meleg Krisztián küldetésének tekintette, hogy megváltoztassa a hozzá kapcsolható sztereotípiákat. Ne feledjük alig pár napja tart még csak a játék…

Nyomj te is egy megosztást!

.