Tiv úgy látszik még annál is tökéletesebben összeillett Zseraldinnal, mint korábban gondoltuk. A pár napja kiesett lány azóta már más karjaiban találta meg a boldogságot és mostanra Tivy is abbahagyta a sírdogálást utána és gőzerővel rávetette magát Ginára. A jelek szerint a kezdeti vonakodás ellenére repedezni kezdett a tojás héja és nem kizárt, hogy a hátralévő időszak elegendő lesz, hogy bejusson Gina bugyijába is.

Tivy erőteljes udvarlási kísérleteit csak 18-as karikával lehetett leadni. De a teljes rálátás kedvéért még csatolunk hozzá egy másik videót is, ahol Gina a legnagyobb igyekezete ellenére is premier plánban mutatja meg szépséges melleit a kameráknak. Nem csoda, hogy Tivy teljesen be van gerjedve.

Gina megmutatja milyen jutalom várhat Tivyre

 

Krisztián anyukája azt nyilatkozta, hogy szimpatikus neki Micike és el tudná képzelni kis családjuk tagjaként is. Közölte ezt az után, hogy megtekintette a páros éjszakai videóját, ahol a bájos menyjelölt lepippantotta tetovált kisfiát. Azt a tényt nyilatkozatában nem érintette, hogy Krisztián kinti barátnőjének alkalmasságát is hasonlóképpen meózta-e le….és hogy mi van egyáltalán a korábban terhesnek hitt lánnyal. Mici mindenesetre tényként kezeli, hogy napokon belül rendesen elhálják a nászt és hivatalosan is ő lesz a szuperhím főnősténye. Neki is csak egy ezzel kapcsolatos kívánsága van, hogy az anyukája lehetőség szerint ne értesüljön a történtekről.

A nap fontos híre még, hogy Evelinnek fáj a p.nája. Ezt szörnyű tényt ő maga közölte, pontosan ebben a formában. Szegény lány úgy látszik korábban túlságosan igénybe vette a fájlalt testrészét. Az ehhez kapcsolódó videós magyarázat szintén csak felnőttek számára tekinthető meg. Döbbenetes, hogy mire kényszerül szerencsétlen lány! Azt azért ő sem gondolta, hogy már a Villában arra vetemedik, hogy legbecsesebb testrészét kelljen bevetnie a boldogulásért.

Ettől fáj annyira Evelin p.nája:

Olyan dolog történt Evelinnel, mint még sohasem

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?