Pszichológusnak, vagy szociológusnak való falat ez, ami jelenleg a Valóvilágban folyik. Némely rajongói csoportok olyan szinten azonosulnak a kedvencük által nyújtott karakter személyiségjegyeivel, hogy az józan ésszel nem is nagyon értelmezhető.

Történt tegnap, hogy napvilágra került egy írás, amiben egy önkéntes munkát végző lány írja le találkozását VV Zsuzsuval, aki egy rövidebb szóváltás után arcon köpte őt, mert nem adta neki elég gyorsan át az ingyenesen osztogatott vizet. A rendőrök is megjelentek az atrocitásnál, ám ami a lényeg, hogy a magát szendének és szeretnivalónak beállító játékos egy szimpla, könnyen kezelhető szituációban egész egyszerűen porig alázott egy közfeladatot ellátó kislányt.

Ez már önmagában is gusztustalan és erősen megkérdőjelezi, hogy mennyire érdemes Zsuzsu a nézők szeretetére. De hihetetlen módon a sztoriban nem ez a legmegdöbbentőbb. Hanem a leköpött lány levelének megjelenése után a rajongók reakciója. Hogy egyik szavunkat a másikba ne öltsük, azt is gyorsan közbe kell itt vetni, hogy magát az esetet Zsuzsu is elmesélte a bemutatkozó videójában, még a játék előtt. Nyilván úgy gondolta, hogy ez valamilyen okból menő dolognak számít. Vagy esetleg tényleg az is, abban a környezetben, ahonnan jött.

Zsuzsu így köpte szemen az önkéntest - fotó és videó



Nos a lényeg, hogy a Zsuzsu észbeli képességeit félelmetesen utánzó rajongók gyakorlatilag egyöntetűen hazugságnak bélyegezték meg a történetet, amivel galád lelkek be akarnák szennyezni imádott favoritjukat. Az a tény, hogy a történetet maga Zsuzsu mesélte el korábban, cseppet sem nyomott a latba az elvakult tömeg számára.

A fájdalmasan kínos történetre a koronát teszi fel az az a komment, ahol a köpködő lány anyukája védi a lányát. Ő elmondja, hogy Zsuzsu az események során nem a leszbikus barátnőjével volt a helyszínen, hanem ővele... És igen itt a pont. Ennyi. A mama ezzel úgy érezte ki is fogta a szelet a vitorlából.

A VV Zsuzsu iránt eszement rajongásra és arra a vakságra, ami itt megnyilvánul nem nagyon lehet magyarázatot találni, csak komoly klinikai szakembereknek. Van is egy ide kapcsolódó mondás a végtelenül buta és egysíkú emberekről: “Hülyével vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert.”


Nyomj te is egy megosztást!