Azért az is egy súlyos idegbeteg lehet, aki egy valóságshowban őrjöngeni kezd, mert 1o ember társaságában nem elég édes a pihenése. A tegnapi előzetesben pedig ez történt. Nem tudjuk még, hogy mivé fajult a dolog, de Lóri a jelenet szerint elég közel kerül ahhoz, hogy megtiporja a Krisztián nevezetű gyorsvonat. Annyit látni egyelőre, hogy a pipaszárlábú, kopasz izompacsirta pihenni vágyott a hálóban, de odakint a többiek viszonylag hangosan szórakoztak. Ezután már csak azt láthatjuk, hogy felugrik és elindul kifelé, hogy befenyítse az egész társaságot, majd nekiesik Lórinak…

Kedvenc sittesünk eddig többé-kevésbé sikeresen tudta palástolni az igazi énjét. De tegnap este elkezdett kibújni belőle a vadállat és lepattogzani róla a vékonyan felvitt civilizációs máz. Mi a magunk részéről még mindig heves nosztalgiával gondolunk vissza a Valóvilág 4 idejére, amikor egy ország tudott felháborodni azon, hogy Baukó Éva leköpte szegény Jerzyt. Ma már mit lehetne elérni egy ilyen produkcióval? Ezek a mostaniak, élükön Tivyvel és Krisztiánnal napokon belül összeverik egymást a kamerák előtt. Láthatóan a forrásponton van a benti hangulat és még csak egy hónap telt el a műsorból. Némelyek részéről a verbális terror olyan mindennapos eszköz, mint a fogpiszkáló egy mócsingos ebéd után. Krisztiánnál egyértelműen látszik, hogy milyen közegből érkezett és hogy mennyire nehezen kompenzálja, hogy az odakint megszokott respekt töredékét nem kapja meg a tiszteletlen játékostársaitól. Tivy szimplán egy tahó, aki vélhetőleg normális nővel még életében nem került kapcsolatba, ezért úgy is bánik velük, ahogy azt szerinte megérdemlik. Krisztián viszont teljesen más tészta. A benne lappangó vulkán akár konkrétan veszélyes is lehet. Nem tudjuk, hogy milyen gyors a játékosokra vigyázó biztonsági őrök reakcióideje, de nehezen tudjuk elképzelni, hogy idejében odaérjenek, ha a hatvani maffiózó elkezd őrjöngeni és a rácsok mögött megszokott módon kíván majd az általa elfogadható helyre kerülni a hierarchiában. Az gondoljuk mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem naranccsal fog dobálózni, ha egyszer tényleg elgurul a gyógyszere. Felépítésénél fogva pedig, akár egy jól sikerült parasztlengővel is képes lenne komoly károsodást okozni valakinek. Krisztián oldalán egyébként osztatlan lelkesedéssel fogadták kedvencük kirohanást, mivel szerintük: ideje volt már, hogy valaki rendet tegyen.

A videórészletet, ahol Krisztián őrjöngeni kezd, itt megtekinthetjük:

Krisztián kimutatja a foga fehérjét

Korábban többször is történtek már kizárások agresszívnak ítélt viselkedés miatt, de azokat véleményünk szerint nem is lehet a mostanihoz hasonlítani. Mert dobálhat egy VV Zsuzsa akár egy zsáknyi narancsot is, letéphet egy VV Simon több garnitúra ruhát is valakiről, de annak veszélyességét, illetve félelmet keltő hatását össze sem lehet hasonlítani a tegnap látottakkal.

Nagyon várjuk az esti összefoglalót. Tulajdonképpen remek szórakozás lenne, ha ezek egymásnak esnének. Gyakorlatilag majdnem minden játékosról igaz, hogy nagyságrendekkel antipatikusabbak, mióta elkezdtek megnyilvánulni, egy-két pofon végül még jót is tehet nekik. A nézettségnek egészen biztosan.

Tivy szintén tett az összefoglalóban arról, hogy róla is legyen videó. Mivel a viccei már a második napon kifogytak, azzal dolgozik amije van. Jelesül ismét őrjöngött egy oltári nagyot. Sőt, hogy teljes legyen a kép Soma és Zsoltika is egymásnak esett, nem is akárhogyan.

Szeretet és béke honol a Valóvilágban…

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?