"Sok van, mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb"

(Szophoklész)

Zseraldin attól fél, hogy megfogant benne valami a minapi akció következményeként. A Youtube-sztár Tivy, aki a magot elvetette döbbenten konstatálja a lány bejelentését hiszen ő mindent megtett, hogy a nem kívánatos gyermekáldást elkerülje.

A gavallér, anatómiai zseni védekezésében arra hivatkozik, hogy ő nem a szokásos helyre fecskendezett, hanem Zseraldin egy teljesen más célra használatos, hátsó nyílásába.

A fenti pár mondatos párbeszéd annyi kérdést felvet, hogy szinte elakadnak bennünk a szavak, de csak néhány nagyvonalakban:

Tivy életében nem volt még olyan nővel, akinek a behatolásra alkalmas nyílásai átmérőben különböztek volna egymástól? Hát kikkel adta össze magát ez idáig?? Az aktus után pedig megkérdezte szerelmét: ugye neked is nagyon jó volt drága?

Fel sem merült a szerelmi technikák eme képzett bajnokában, hogy a legelső együttlétkor alkalmasabb talán a hagyományos bejáratot használni a beteljesüléshez és a vágyott nő boldoggá tételéhez?

Ami a leghatalmasabb, hogy a stúdióba Aurelio behívta Tivy kinti barátnőjét, (akinek ezek szerint nem sok különbség lehet az átmérőiben) és a szemei előtt lejátszották a különleges párzást. A lány, aki rendkívül szerelmes Tivibe, sem köpni, sem nyelni nem tudott a döbbenettől. Egy 18 karikás videón érdemes megnézni a reakcióját, Nem semmi , ahogy élőben kell végnéznie, ahogy szerelme éppen magáévá teszi Zseraldint. De mi is megnézhetjük és eldönthetjük, hogy most akkor hova is tette be Tivy...

Tivy barátnője teljesen kiakad a látottaktól, nem erre számított, amikor behívták

Zseraldin azért szintén megéri a pénzét. Egyrészt felháborodik, hogy a fiú mindössze 3 percig bírta, azután esik le neki a tantusz, hogy a nagy kan ezek szerint azért lankadt el olyan sebesen, mert ellőtte a töltényeit. A végkövetkeztetés pedig napokkal később áll össze a fejében. Ezek után közösen döntenek úgy, hogy utólagos fogamzásgátlásra lenne szükség.

Számtalan társadalom, szociopolitikai, pszichiátriai kérdést vett fel a történet.

És még merje valaki állítani, hogy nem hasznosak ezek a műsorok. Ne éljünk már álomvilágban! Ne dugjuk homokba a fejünket. A Micik, a Dinák, a Tivyk, a Zseraldinok közöttünk élnek. Mi vagyunk azok. Csodálkozunk, hogy fogy a népesség…? Ezek szerint kis hazánkban tucatjával lehetnek olyan családok, ahol már hosszú ideje dolgoznak a gyermekáldáson és nem értik, hogy mi az oka a sikertelenségnek…

Nyomj te is egy megosztást!

.