VV Roli -ÉNB Bécy

Jó pár napja a Zsuzsu-Reni párbaj lázában égnek a nézők, azon felül meg a nagy semmi történik a Villában. Igen ám, de tegnap este kezdetét vette a bokszgála, ami minden bizonnyal a legjobb, de inkább az egyetlen igazán ütős rész volt az egész széria alatt.

Ezt maguk a szerkesztők is így gondolhatták, mert képesek voltak két részletre osztani a meccseket és a nagyobb részét, csak ma este adják a rajongók elé. Így aztán azt még nem láthattuk, hogy a megkérdőjelezhető értelmi képességű, ámde annál nagyobb arcú Zsuzsu milyen óriási verést kapott ellenfelétől. Mint ahogy azt sem, hogy Hunor hogyan vészelte át a nála 22 kilóval nehezebb fiú óriási ütéseit.

Na de a mostani jelentkezésünknek nem is ez az apropója! Tegnap két meccset láthattunk, az egyikben Adrit verték meg jó alaposan. Ez mondjuk semmiféle izgalmat nem okozott, ráfért amúgy is egy kis gondoskodás a benti folyamatos kavarása miatt. Viszont a Roli-Bécy összecsapás igazi csemege volt. Aki azt hitte, hogy ez csupán alibiboksz lesz, az alaposan tévedett. Mindkét versenyző padlót fogott, volt, hogy egyidőben. Ütötték egymást, mint a répát. Ha csak egyetlen videót néz meg az olvasó a Valóvilág9-ből, akkor ezt mindenképpen ajánljuk. Végre egy igazi, a régi műsorokat idéző izgalmas este!

A poént ugyan már lelőttük a címben, de azért kihagyhatatlan a mérkőzés:

VV Roli-ÉNB Bécy elképesztő bokszmeccse

Nyomj te is egy megosztást!