https://ripost.s3.eu-central-1.amazonaws.com/kepadatbazis/8295fbc840c682c892ae7cd6d0c5c460f35952dc/54489bd0461bd478516998681cfcf46b21763199.jpg?full=1

Véget ért a TV2 hosszú idő óta egyik legérdekesebb sorozata. Meglepően jó szereplőválogatással, érdekes sztorival, még akár izgalmasnak is mondható fejleményekkel.

A folyamatos kényszerstoppolás mondjuk a vége fel már kifejezetten kezdett kínossá / unalmassá válni. De még valahol ebben is volt potenciál, hiszen Berki Krisztiánt látni, amint a porban, térden állva könyörög egy autó előtt a bebocsáttatásért egy olyan élmény, amit nehéz nem elismerni.

Napi egy dollárból kellett átszelniük Ázsiát a játékosoknak. Most azt ne feszegessük, hogy ebben mennyi a valóságtartalom, de az tény, hogy a leadott jelenetekben erősen meg kellet küzdeniük az életben maradásért. Szállás, utazás, étel, többnyire csak hosszas kérlelés után jutott, egy olyan környezetben, ahol a fehér látogatókkal szemben fokozottan érvényes a mondás: No money, No honey!

Menet közben fokozatosan véreztek el a fáradságos hajszát már nem bíró párosok, akiknek többsége tényleg ki is tett magáért. – Itt azért hadd utaljunk egy pillanatra a párhuzamosan futó dzsungellakó celebekre, akik pár nap után már sírdogálva kéredzkedtek haza.

A végül győztes Berkiék egyenletes tempóban simliskedtek el a célig. Ami a végén már odáig terjedt, hogy pénz helyet utólag egy büdös, levetett pólóval fizették ki az őket szállító taxist. Sajnos ebben a versenyben és ilyen ellenfelek ellen egy olyan párosnak, mint az ereje végső megfeszítésével küzdő és a játékot végig őrjöngő Cseke Katinkának és szelíd nyugalommal tűrő Pallavicini Zitának esélye sem lehetett. Az a helyzet állt elő, hogy a műsorban nem is nagyon lehetet belekötni a szereplőkbe. Kivétel nélkül megdolgoztak a nem kevés pénzükért.

Az utolsó napi feladatok különösen nehezek voltak, de itt már nem lehetett lazítani. A maradék erőmorzsák felhasználásával igyekeztek a döntősök átszakítani a célszalagot Bangkokban. Szépségkirálynőnk Kulcsár Edina és párja Csuti csak egy paraszthajszállal maradt le végül a célról és az orruk előtt elinduló hajóról, amin a büszke Berki és az egykori Viszkis rabló a megnyert milliókkal a zsebükben boldogan pezsgőztek. Szép munka volt!

„Azt hiszem, Berkivel eleve erős kapocs volt közöttünk a sportolói múlt. Mindig is azt mondtam magamról, én voltam az ország leghírhedtebb cserekapusa, na most már Krisztián is ott van mellettem. Azon nevetek, hogy a két tarcsikapus egymásra talált. Biztos, hogy a sport fegyelemre, kitartásra tanít, és ezeket az erényeket nagyon jól lehetett kamatoztatni ebben a műsorban.”

Berkiék egyébként az mondják, hogy a megnyert 1o millió forintot nem tartják meg, hanem elosztják játékostársaik között. Ha megkapják a nyereményt ezt azért leellenőrizzük.

Nyomj te is egy megosztást!

.