Időről időre felmerül a teória, hogy talán akad odabent valaki, aki nem a nyereményért költözött be, hanem munkaköri kötelességből, hogy a szerkesztők kedvük szerint avatkozhassanak be a játék menetébe. Persze amúgy is sok módszer áll a rendelkezésükre a királycsináláshoz, de ettől függetlenül minden részben van egy valaki, aki csöppet gyanús és a háttere sem hasonlít a többiekéhez. Jó példa erre a VV4-ből Olivér, aki az egyik legnépszerűbb játékos volt akkoriban. Igazi cselekménygenerátor és jópofa fickó, számtalan kötődéssel az anyacsatornához. A népszerűsége aztán mintha túlnőtt volna az elvárásokon és pillanatok alatt ki is esett egy meglehetősen furcsa körülmények között zajló párbajon. A legutóbbi Valóvilágban szintén találhattak ismerős arcokat az éles szemű nézők.

És most? Van esetleg valaki odabent, aki nem biztos, hogy annak mondja magát, aki? Nem kizárt. Ugyanis teljesen lehetetlen józan ésszel felfogni, hogy miért engednek be a hatalmas választék ellenére olyan embert játszani, aki már korábban szerepelt a csatornán, mégpedig nem is akármilyen műsorban. A sok ezer jelentkezőből nem tudtak választani?

Mert ugye itt van VV Dávid, akinek még a polgári nevét is tudjuk. Földeák Dávid és bizony nem csak, hogy szerepelt már RTL-es műsorban, de ez okból kifolyólag nagyon jól ismeri is Istenes Bencét. Erről viszont sem a beköltözéskor sem semmikor egy árva szó sem esett köztük. Úgy üdvözölték egymást, mintha akkor találkoztak volna először. Pedig nem….

A beköltözőknek a műsor idejére meg kell szüntetni a Facebook és egyéb oldalaikat, de Dávid ezt a Youtube csatornájával elmulasztotta, így aztán itt van feketén-fehéren, hogyan is volt a dolog.

Nézd meg VV Dávid honnan is került elő:

VV Dávid eltitkolt, korábbi tévés szereplései

Dávid egyébként, ha megnézzük tényleg igyekszik is keverni a kártyákat, még klikkesedni is megpróbált. Ha csak teheti konfliktust gerjeszt. Nem teljesen az ő hibája, hogy mióta beköltözött Krisztián és Zsolti, alaposan lejjebb került a ranglétrán. A két fiút talán nem figyelmeztették, hogy Dávidnak fontos dolga lenne odabent. Meglátjuk meddig lesz rá szükség a játékban.

Nyomj te is egy megosztást!

.