http://vipzone.reblog.hu/files/aniko_vv.jpg?full=1

Nemrégen ismételték az RTL2-n a ValóVilág 2. szériáját, ahol a később nagy Ő-ként is ismertté vált VV Molnár Anikó -Majka akkori barátnője is szerepelt. Az összefoglalóban igyekeztek a szerkesztők felidézni a történéseket a lehető legalaposabban. Egy dologról azonban konzekvensen nem esett szó és nyilvánvalóan nem is véletlenül. Arról ugyanis hogy dacára a brutálisan óriási számú SMS szavazatoknak és a közjegyzői hitelesítésnek, VV Anikót az akkori producer csalással dugta be a műsorba. Ez akkoriban annyira nyilvánvalóan bizonyítható lehetett, hogy Majka végül is egy életrajzi könyvében egy az egyben le is írta mi történ, nem félve attól, hogy bármely szereplője a csalásnak esetleg beperelné őt. Nem is történt ilyen. Sem az akkori anyacsatorna, sem a megnevezett producer nem tiltakozott a hihetetlen történet ellen. Majka bevallotta Monár Anikó csak azért kerülhetett be a ValóVilágba, mert az ő szeretője lett, s ezt megtudta Árpa Attila, az akkori producer, aki egyből rá is harapott a nagy lehetőségre.

http://nlc.p3k.hu/data/cikk/20/191112/2.jpg?full=1

„Teljesen véletlenül, egy cipőboltban futottunk össze Anikóval a WestEndben. Én épp bent próbálgattam, amikor ő is bejött oda. Azonnal megvolt közöttünk a kémia. Sok mindent lehet rá mondani, de azt, hogy ne lett volna dekoratív, azt nem! Gyönyörű volt! Éjjel-nappal együtt voltunk, szó szerint kiköltöztem hozzájuk Pomázra.

Én tudtam, hogy kikkel lesz együtt a beszavazóshow-ban, és azt is, hogy nem őt favorizálják abban a hármasban a csatornánál, hanem Elvist. De nem szóltam neki.

Aztán eljött az ő estéjük, és ahogy azt várni lehetett, reccs. Elvis került be, Anikó pedig kiesett. Mindegy, mi folytattuk a kapcsolatunkat, és már egyre több ember tudta, hogy együtt vagyunk.

Ekkor Árpának eszébe jutott, hogy valahogy mégiscsak be kellene juttatni Anikót a Villába, mert ha valami miatt leül a műsor, nincs mit eladni, akkor még mindig elő lehet húzni a zsákból, hogy ezt a csajt Majka dugja. Ki is találta, hogy rendeznek egy pótszavazást azon három kieső között, akik a legnagyobb szavazatszámmal estek ki. Még ezt a grátisz beszavazást sem nyerte volna meg Anikó, egy csávó nagyon sokkal vezetett előtte egészen az utolsó pillanatig! Szinte biztos vagyok abban, hogy Árpa belenyúlt a voksokba, s megbulizta, hogy Anikó költözzön be. Ekkor átsétáltam Árpához az irodájába, ahol épp valami számítógépes játékot nyomogatott.

– Te rohadt g...i! – mondtam neki, ő pedig mosolyogva vállat vont.

Nem véletlen volt egyébként, hogy Anikót mindenáron bent akarták tudni. Elképesztő pucér képeket lehetett készíteni róla:

VV Molnár Anikó aktfotózása


Nem sokkal később Árpát kirúgták, a csatornánál pedig kínosan ügyeltek arra, nehogy kitudódjon, hogy Majka együtt van ezzel a csajjal. Emlékszem, micsoda rémület volt, mikor ketten álltak ott Vitkó Lacival a döntőben, és Anikó vezetett a szavazáson! Még a képüket is megmutatták kivételesen, hogy változzon az állás!

Aztán végül Laci nyert. Szegény Anikó nekem köszönheti azt, hogy bejutott a játékba, és valószínűleg azt is, hogy nem hagyták megnyernie azt!


"Nem titok, hogy manipulálják a szavazásokat. Erre számtalan apró eszköz áll rendelkezésre, nem mindegy, hogy a játékost milyen ruhába öltöztetik, hányszor mutatják a képernyőn, milyen a kisfilmje, milyen kérdéseket tesznek fel neki. Annak idején láttam Anikóban, hogy bulvár szempontból nagyon jól eladható és csinálja majd a műsort. (Árpa Attila)

"Végre meg van a válasz arra a kérdésre, amire évek óta nem tudtam válaszolni sok-sok embernek: Bunda volt-e a Villa végeredménye? Majka megválaszolta közel 11 év elteltével. Igen, az volt. Manipulálták a szavazatokat... Akkor most én kérdezem: Milyen közjegyző ellenőrizte a szavazást?! Mennyi ember zsebéből húzta ki az RTL Klub a rengeteg pénzt, akik rám szavaztak és mégsem hozzám kerültek a voksok?! Azt hiszem itt az idő, hogy elgondolkodjon mindenki a valóság show-k valóságáról..." (Molnár VV Anikó)

Betekintés a titkok kamrájába:


Ennyi volt hát. Mostanában már beszavazóshow sincsen. Talán nem véletlenül. Minek az a sok macera…?

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?