Amíg Tivy azóta is odabent siratja elveszett ágyasát, addig idekint Zseraldin máris bepasizott. A friss kapcsolatot ráadásul közhírré is tett, hogy senkinek sem legyen kétsége afelől, hogy mennyire lehetett komoly ez a dolog őközötte és a mit sem sejtő Youtube-sztár között. Az új pasit megtekintve kicsit megakadt a szavunk. Hogy diplomatikusan fogalmazzunk: az új\régi fiú teljesen más stílust képvisel és a legkisebb mértékben sem hasonlít Tivyre.

Zseri tegnap esete a Belevalóban szembesült vele, hogy egykori kedvese teljesen összetört a kiesése után, láthatóan meg is döbbent a dolgon. Ha megsajnálta is mostanra már elég késő lenne visszakoznia, hiszen a focista lány már az új srác ágyában alszik.

Hamar ment a dolog, kicsit le is döbbentünk rajta.

Itt megnézhető a Zseraldin olyan hűségesen megváró fiú, aki büszkén vállalja, hogy azok után amit a tévében látott, máris újra egy párt alkotnak:

Zseraldin régi, titkos paija, akit nem érdeklelt mit csinált szerelme Tivyvel

Félidejéhez érkezett a játék, ez sokaknak nagy megkönnyebbülés lehet, de persze a rajongók bizonyára túl korainak találják. Tényleg gyorsan múlik az idő. De egy vigasztaljon bennünket. Most kezd majd csak komolyodni a játék. Lassan kiderül, hogy kik azok a nagyágyúk, akik megküzdenek majd a nagy pénzért.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?