http://24.p3k.hu/app/uploads/2016/11/kepernyofoto-2016-11-14-11-16-57.png?full=1

Néhány pillanatig volt alkalmunk látni egy felhívást a Facebookon, amiben valakik az RTL Klub segítségét kérte, mert a szeme előtt zajlott le egy súlyos atrocitás a vasárnapi párbaj után. Azután, pár pillanattal később az ominózus poszt el is tűnt. De ellenben megjelent egy másik VV Krisztián nővérének tollából, amelyben kategorikusan cáfolja, hogy családjuknak bármi köze lenne ahhoz, hogy valakik inzultálták VV Evelint a párbaj után. Nem mellékesen VV Tivy egyik oldalán is megjelent egy nyilatkozat, ahol szintén megemlítik, hogy a hozzátartozók majdnem megverték Evelint.

A különös és villámgyors cáfolat nyomán megkérdeztük személyesen egy volt villalakót, aki jelen volt az esetnél, hogy érte-e bármilyen támadás a felfokozott hangulatú összecsapását végeztével Evelint?

Azok, akik követték a páratlan hangulatú adást, tudják, hogy miután Tivy kiesett, felemlegette Krisztián rácsos múltját, amit az érintett annyira zokon vett, hogy megígérte, hogy a későbbiek folyamán, odakint „Szét lesz ba.zva” volt játékostársa. Már ez a fenyegetés önmagában elég sok kérdést felvet, amit a szerkesztők egy elegáns gesztussal teljes mértékben figyelmen kívül hagytak. Igen ám, de történt aznap este más is, amiről a nézők már nem értesülhettek, mert a jelenetek nem kerültek be az így is nagyon kínosra sikerült élő adásba.

Nézzük meg mik történtek a kulisszák mögött:

Adásból kimaradt jelenetek: elszabadultak az indulatok

A párbajon jelen lévő informátoraink elárulták, hogy már az adás alatt sem sok hiányzott, hogy kitörjön egy verekedés, a Krisztiánt támogató csoport ugyanis nagyon sérelmezte Tivy viselkedését, ami miatt ott a helyszínen szerettek volna elégtételt venni. Ez végül is a biztonsági embereknek köszönhetően szerencsére elmaradt, de …

Vegye át a szót az a Villalakó, akinek írásos nyilatkozata a kezünkben van és, aki személyesen is jelen volt amikor VV Evelin megpróbált beszállni az autójába:

Kb 2o fős társaság várakozott a székház bejáratánál és amikor Evelin elhaladt mellettük, hogy az autójába szálljon, betámadták. Lehordták mindenféle büdös cigánynak, aki Soma f.szát szopta, aki az öccse lehetne és nem áll ki a saját fajtája mellett, hanem egy magyart támogat. Kiabáltak még sok mást is, illetve folytatták volna tovább, de Evelin nem vette fel a kesztyűt, a jelen lévő Krisztián anyukájának dobott egy puszit és gyorsan beszállt a rá várakozó autóba. Érthetetlen a család viselkedése, hiszen Krisztián nyert. Mi lett volna, ha veszítenek? Szánalmas volt a viselkedésük. (…) Igen, Krisztián testvére és Édesanyja egészen biztosan ott volt az esetnél. A társaság nagyon agresszív volt féltünk is tőlük.

Nos hát ennyi a két fél álláspontja, mindenki higgyen annak, akinek akar. Szerencsére a székház és környéke alaposan be van kamerázva, így ha esetleg hatósági döntés válna szükségessé, akkor könnyen kibogozható lesz a történet. Természetesen nekünk is a birtokunkban van az érintett volt villalakó írásos nyilatkozata az estéről.

A magunk részéről azt gondoljuk, hogy már az is súlyos felelőtlenség volt a csatorna részéről, büntetés nélkül hagyták a játékban maradt Krisztián fenyegetését. Ezzel gyakorlatilag szabad utat engedve egy esetleges későbbi hasonló atrocitásnak akár az ő, akár a támogatói részéről.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?