Borsonline

Lánya szerint Győzike VV Gigivel csalta Beát. Evelin a Frizbi forgatásán olyat fecsegett ki, aminek szülei aligha örülnek. Apja elismeri, valóban így történt.



Jó ideig talán ez az utolsó televíziós felvétel, amelyen Gáspár Győző és Gáspár Evelin is önfeledten nevet. Az Esti Frizbit követő hajnalon szállták meg ugyanis a NAV nyomozói a család összes ingatlanját, mivel adócsalás és sikkasztás miatt nyomoznak. Persze Győzi mit sem sejtett erről, amikor a vasárnapi adás felvételén kiteregette, miért szakított Evelin nemrégiben élete első szerelmével.

– Salgótarján legnagyobb diszkójából hívott a lányom az­zal, hogy azonnal menjek oda, mert a barátja megverte – emlékezett munkatársunknak az ominózus napra Győző, és bár Evelin próbálta enyhíteni volt párja tettét és helyzetét, apja kitartott a verziója mellett. Talán nem kellett volna. Evelin ugyanis az első adandó alkalommal replikázott, hangosan és csúnya szavakat sem mellőzve árulta el, kivel, mikor és hogyan lépett félre az apja.

– Volt az a testvérpár, aki be­költözött a villába, az a rapper, meg a testvére, hogy is hívták? – ecsetelte hosszasan az ATV-ben, majd a konkrétumokról is beszélt.

– Tizenhét éves volt a lány és a p*rnókiállításon Sz*pnék feliratú pólóban tette magát. Apám meg miatta összepakolt és lelépett – folytatta, miközben Győzike úgy égett, mint a Reich­stag. Hajdú Péternek még azt is hosszasan ecsetelte a nagyobbik Gáspár lány, hogy apja most is csajozik a Facebookon, szilikonnal teletömött fiatal fitneszadyket fűzöget.


– A hiúságomnak tesz jót, na – vetette be zárásként Gáspár Győző, aki végül beismerte: VV Gigi, azaz Rácz Ildikó tényleg elcsavarta a fejét. A Bors megtalálta Gigit, akinek a legrosszabbkor jött ez a történet, hiszen rendezett életet él, jógaoktatóként dolgozik, rá­adásul az esküvőjére készül.

http://villantas.info/wp-content/uploads/2011/01/vv4_gigi.jpg?full=1


– Nem hiszem, hogy magyarázkodnom kell olyan dolog miatt, ami meg sem történt. Egyszer táncoltam vele egy rendezvényen, még csak nem is randiztunk. Egy másik Ildikó miatt költözött el otthonról. Nem jelentem fel őt rágalmazásért, de ko­molyan nem értem, miért utál egy család, amelynek nem voltam az életében. Biztos vannak Győzőnek álmatlan éjszakái, mert nem ez az egyetlen hazug sztorija – magyarázta Gigi.


Pedig mégis igaz a sztori, nézzük milyen videó bukkant fel! Gigi helyében mi is letagadnánk:

Győzike és VV Gigi eltitkolt videója

A felvétel után megkeresték Győzikét. – Valóban sokan azt hitték, hogy vicc az egész. Direkt csináltuk így, hogy ne vegyék komolyan. De nem volt vicc. Szerelmes voltam belé – mondta el a Borsnak Győző.

Bea besokallt
Vajon Bea miért fogadta vissza Győzit? – szerettük volna megkérdezni az érintettől, de nem tudtuk, mert az asszony, talán az adóügyek miatt is, rendkívül ingerülten reagált. – Nem szeretnék nyilatkozni semmiről, és ha hívnak, nem fogom többet felvenni a telefont! – zárta rövidre.

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?