http://vipzone.reblog.hu/files/b.l5.jpg?full=1

"Fiatal, jóképű gyerek volt, a szép nők és a szép autók érdekelték."

(A dunaújvárosi MSZP alelnöke)

A Bors szerint VV Fanni olyan körökben mozgott, ahol zűrös alakok is voltak, és tudhatott alvilági információkról, amik miatt veszélyben volt az élete, vélhetően valamilyen zsarolási ügybe is keveredhetett.

„Állítólag abban az autóban, amiben elvitték Fannit, találtak olyan eszközöket, amely arra utalt, hogy ez az ember, aki odament, azért ment, hogy meggyilkolja a lányt. DNS után is kutatott a rendőrség. A kamerafelvétel is azt mutatja, hogy eszméletlen volt a test, amit levitt a házból, ahol Fanni albérlete volt. Azt mondták, hogy az utóbbi időben olyan emberek jelentek meg Fanni környezetében, ami miatt borítékolható volt, hogy valami negatív dolog fog történni, ha nem is ennyire tragikus.... Mi azt feltétezzük, hogy valamilyen zsarolásos ügybe keveredett talán. Ezért kellett meghalnia."

A férfi Facebookját azóta megtalálták az emberek. Az ott lévő kitakaratlan képek valóban arról árulkodnak, hogy eléggé nagy lábon élhetett. Be is indult a kommentvihar a fotók alatt:

B. László Facebookját elárasztották a látogatók és a kommentek


Erőszakos embernek ismerték a férfit, akit a rendőrség Fanni meggyilkolásával gyanúsít. Információk szerint autójában megtalálták a lány vérét a tett elkövetéséhez használt eszközöket. A férfi egy Dunaújváros melletti vízisport-egyesület elnökeként is tevékenykedett. Nemrégen az adónyomozók is elkezdtek érdeklődni a pénzkereseti forrásai után. Általában drága autókkal közlekedett, Több helyről is elhangzott: erőszakos, pökhendi emberként ismerték. Furcsa párhuzam, hogy a gyanúsított egyik rokona börtönben dolgozik. BV-tiszt.

Ezen a videón különös dolgok derülnek ki a feltételezett elkövetőről:

Bukott politikus volt B. László, zavaros ügyekkel


A legfrissebb információk szerint a gyanúsított szerelmes volt az áldozatába, akivel a halála előtt már fél éve együtt voltak. Fanni meglehetősen költséges életmódot folytatott, amelyet a férfi egyre nehezebben tu­dott megfinanszírozni. A lány a közelmúltban szakított B.Lászlóval, aki ebbe nem tudott beletörődni. A férfi gyakran közlekedett 50-100 milliós sportautókkal, de azt senki nem tudta, hogy azokat milyen módon szerezte. Kölcsönkapta, vagy bérelte-e esetleg. Úgy tűnik, hogy életmódja messze nem tükrözte valós anyai helyzetét, a szakításban talán ez is szerepet játszhatott. Ami végül is a szörnyű tettének elkövetésére sarkalta.

B. László még nem tett beismerő vallomást, ellene személyi szabadság korlátozása és emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Fanni holttestét még keresik.


Kapcsolódó hírek:

Dunába dobta VV Fanni holtestét a gyilkosa. Fotó a tettesről

Nyilatkozott Fanni összetört édesanyja

Nyomj te is egy megosztást!

.