(Jött, látott, elment... Neked is jó volt ugye?)

Rengeteg csemegénk van mára, kezd beindulni a műsor, pedig magunk is szkeptikusak voltunk sokáig. Igaz a társaság döntő többsége jelenleg is vállalhatatlanul viselkedik és olyan mély sötétségről tesz tanúbizonyságot, hogy csak zseblámpával lehet a műsort nézni, de kezdenek kirajzolódni a karakterek és beindulni az események.

A játékosok egy belső szavazáson rangsorolták magukat, aminek nagyon komoly következményei lettek. A leggyengébbnek \ legpancserebbnek Attilát ítélték, aki teljesen kiakadt a minősítésen. Persze hova is lehetett volna máshova helyezni? Ő minden idők egyik legjelentéktelenebb figurája. Ami viszont nagyon meglepő volt és az érintett majd meg is pukkadt mérgében, az a sittes Krisztián 8. helyezése volt, akit így szintén az alsó kasztba soroltak társai. Pedig éppen aznap délelőtt fenyegette be a renitenseket, akik nem hagyták aludni, hogy szétbas..za a fejüket. Mint mondta a rácsok között is voltak olyanok, akik nem tisztelték eléggé, azok placcsantak is a falon, hogy megtanulják, ki is az a VV Krisztián. Hát most ő is megtanulta, hogy a bentiek elég nagy ívben tojnak rá és egyáltalán nem tekintik konkurenciának a nyereményért vívott harcban. A beszédhibás macsó életében talán először megtapasztalhatta, hogy milyen érzés lehet a másik oldalon állni, nem is fogadta valami fényesen.

A legerősebb játékosok Soma, Tivy és Zsolti lettek. Igen Zsolti lett a főnök, őt tekintik a játékosok bent a legerősebbnek. Az a Zsolti immár a falkavezér, akit a hierarchiában hátul kullogó Krisztián akart megvédeni (bevédeni) beköltözéskor. Még a Camponában is hallani lehetett a hatvani keményfiú fogcsikorgatását, hát még akkor, amikor megjött a levél, hogy mostantól, mint alsóbbrendű polgárnak a földön kell aludnia. Gyakorlatilag csak akkor törődött bele az elkerülhetetlenbe, amikor a szerkesztők kollektív büntetést helyeztek kilátásba.

Attila és a szintén ledegradált Dávid is hisztis kisgyermekként fogadta a másodrendű állapotot. Előbbi a kis sapkájában, mint Hapci a kertitörpe próbálta felmagasztalni magát, míg a tetkós Dávid inkább összetört volna valamit felháborodásában, amiért így megalázták a nézők előtt. „Most majd pancsernek fognak hívni odakint??!”

Na de menjünk tovább. Az izgalmas téma továbbra is Tivy, Zseraldin és a fiú kinti barátnőjének háromszöge. Brigi, akinek szerelme a kamera előtt ígéretet tett a hűségre egyre jobban kiakad a látottaktól. Ami nem is csoda, hiszen ki tudna nyugodt szívvel asszisztálni ahhoz, hogy szerelme a képernyőn anális szándékkal közeledik egy másik lányhoz. Igaz, ami igaz, hogy Tivy képtelen volt betalálni oda, ahova vágyakozott és tudtán kívül be kellett érje a hagyományos bejárttal, de egy barátnőt nyílván ez sem vígasztal túlságosan. A lényeg az viszont, hogy a Youtube herceg továbbra is annyira kapós, hogy barátnője még mindig vacillál azon, hogy miként is álljon a dologhoz. Totális sokkban van, de még mindig ragaszkodik a fiúhoz, vagy a reménybeli nyereményéhez, ami eléggé biztosra vehetnek, ha ezek után is hajlandó égetni magát és nyilatkozni a tévében. Persze van erre a vastag bőrre is egy alternatív magyarázat. Nem mi szeretnénk az elsők lenni, akik leközlik, de a lényeg az, hogy a lány valahol már megszokhatta, hogy nem kell egy gyors dugást annyira komolyan venni. Akik elég szorgalmasan kutatnak érdekes videókat lelhetnek fel az internet sötét bugyraiban…

És, akkor a lényeg. Leadta az RTL azt a videót, ahol Tivy rekordgyorsasággal elsült Zseraldinban, mint a  zárlatos hajszárító. Annak, aki nem olvasta volna a tegnapi eseményeket, annyit hadd mondjunk el, hogy a fiú nem ügyelt a fogamzásgátlásra, mert azt hitte, hogy a hátsó bejáraton csusszant be. Zserike szintén nem, mert azt sem nagyon vette észre, hogy Tivy beérkezett és el is ment. A két magát felnőtt embernek hívő egyed másnap jött rá, hogy ebből akár gyerek is lehet. Az elképesztő éjszakai, vágatlan videó felkonferálásaként idézzük most az egyik legjobb VV-s megmondóembert Indianmore-t akinek magunk is nagy rajongói vagyunk. Aztán jöhet a hatalmas ágyjelenet, amelyet nagyon fog szégyellni mindkét fél, ha egyszer kiteszik onnan a lábukat. Amikor a videót megnézzük ne felejtsük el, hogy Soma szintén ott aludt velük egy ágyban a történtek alatt.

„Azt figyeld :D Leadták a teljes aktust :D 2:05-nél már bőven kész is van a fickó :D Utána odab*szta neki a félig gecsvás zsebkendőt..nesze töröld ki magad, aztán befordult a fal felé aludni, mint aki jól végezte dolgát....Romantikus jelenet volt....majdnem sírtam is (…)”

Nos igen, Tivy, ha ezek után te kapsz még nőt az életben magadnak, azt biztosan csak a nyereményednek köszönheted.

Íme a videó:

Tivy pontosan tudja, hogy mi kell egy nőnek, illetve azt hiszi

Ne feledjük, ma este lesz a kiválasztás és a nézők által gyűlölt Dina megnevezi majd, hogy kivel akar párbajozni. Kedves figyelmesség volt a szerkesztők részéről, hogy felállították a ranglétrát, mert így eléggé könnyen döntésre juthat majd, hogy kit válasszon (véletlen volt?). Az utolsó helyen lévő Attilát, vagy az őt egy hellyel megelőző, egyre részegesebb Micit. Ellenük még a jelenlegi helyzetében is lehetősége lenne a győzelemre.

Amúgy észrevettük, hogy Tivy egyre furcsábban viselkedik? Napról, napra agresszívabb és idegesebb. Mintha nem bírná a bezártságot, vagy valami más nagyon  hiányozna neki... Jobban át kellett volna lehet gondolni ezt az egészet. Hol van még a vége?

Nyomj te is egy megosztást!

.