Dina úgy döntött nem tér vissza kis falujába, nem találkozik a szüleivel és nem vár arra, hogy volt barátja megbocsásson neki. Utóbbira azért sem, mert a fiú nem búslakodott sokáig és azóta már új barátnője is lett. Talán majd a rajongók szeretete gyógyír lehet a megkínzott lelkére. Igen ám, de egyelőre mintha ez sem úgy alakulna, ahogy az elvárható volna.

Kegyetlen élményben volt része tegnap a kiesése miatt csalódott lánynak. Ellátogatott a Blikk szerkesztőségébe, hogy virtuálisan találkozzon a rajongóival, akik írásban és szóban is feltehették neki a kérdéseiket. Persze nem efféle kérdésekre számított:

„(…)és a hajadat miért nem szoktad megmosni? Mert olyan zsíros, hogy két kenyeret meg lehetne vele kenni.”

Szia Dina! Szerinted nem gáz , hogy a Lori az Evelint ujjazgatta a sufniba , te meg utána a hálóba szopogattad ugyanazt az ujját?

A teljes kérdéssorozat itt elolvasható.

Szegény lány igyekezet jó képet vágni az alázós kérdésekhez, de aztán jött egy telefon, ahol elszakadt nála a cérna. Mivel a beszélgetést élőben közvetítették a Facebookon nem lehetett csak úgy letenni a kagylót, Dinának ki kellett innia a méregpoharat. A videó a lap alján megtekinthető, igazi klasszikus darab.

Ha ennyi nem lett volna elég maguk az újságírók is rátettek egy jó nagy lapáttal.

Kiderült ugyanis, hogy a fogadkozó lány a legfontosabb ígéretét sem tartotta be és az utolsó éjszakáján, titokban lefeküdt Lórival. Ezek után levetítettek a filmet a megalázott valósághősnőnek. Dina reakciója kihagyhatatlan. Eddig is volt miért szégyellnie magát, de most aztán…

A videókon magát a titokban lezavart búcsúszexet is megtekinthetjük:

VV Dinát szembesítették a tetteivel

Lóri egy kicsit tényleg megzuhant a barátnője kiesésétől. Nem hinnénk persze, hogy szerelmi bánat küldte a padlóra. Inkább talán a tény, hogy alaposan eltaktikázta magát. Meg is fogadta: Bosszút áll és Dináért megnyeri a játékot. Ha tudná miként fogadták idekint a lányt lehet nem erőltetné ennyire ezt a vonalat.

Nyomj te is egy megosztást!

.