http://cdn2.rtl.hu/c2/31/soma-evelinnek-csak-annyit-kerek-hogy-gyere-vissza_image_8385e3ee32825bfa92bf23d2e114_16-9?size=2&full=1

Sokféle pletyka keringett arról, hogy mivel töltötte szabadidejét Evelin, amíg Soma odabent küzdött a milliókért. A Valóvilág 8 nyertese is úgy gondolhatta, hogy nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja, de a szerelem nagy úr. Soma végül is úgy döntött, hogy az a legbiztosabb, ha folyamatosan rajta tartja a szemét Evelinen. Persze ez vélhetően nem kis anyagi áldozatokkal fog járni. Ráadásul ezzel azt is kockáztatja, hogy a lány megtudja az eddig sikeresen eltemetett titkát.

Kiderült VV Soma elrejtett titka:

Titkolta ameddig lehetett, de íme az igazság

"Evelinnel most éppen vergődünk. A játék alatt is sokat veszekedtünk, ez kint is folytatódott, mivel annyi mindent hallottam összevissza, annyi külső impulzus ért, hogy nem tudtam, mi igaz és mi nem. Ezeket aztán a fejéhez vágtam, és emiatt sokat veszekedtünk, kicsit el is távolodtunk egymástól. Az ünnepek előtt 2-3 napot töltöttünk együtt, tök jól elvoltunk, ezért gondoltam úgy, hogy inkább költözzünk össze, akkor aztán nincsenek ezek a kételyek senkiben."

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?