Luxuslakásából vitték el Lajcsit és feleségét a nyomozók. A mulatós sztár a hírek szerint sírva ült be a rendőrautóba.

Borsonline

Lopás és vesztegetés gyanúja miatt vették őrizetbe a Fejér megyei rendőrök Galambos Lajost és feleségét, Boglárkát. Velük együtt begyűjtötték a Dáridó sztárjának munkatársát is.

Élete legszörnyűbb éjszakáját töltötte a székesfehérvári kapitányság fogdáján a mulatós zenész és neje, Boglárka.

Két ügyben nyomoznak

Úgy tudjuk, két eljárásról van szó. Az egyik szerint Lajcsi mocsai birtokán illegális gáz-, áram- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók. A másik ügy a lakóparkhoz köthető, ahol szintén ismeretlenek lopták az áramot.

Kezdetben annyit lehetett tudni, hogy a zenész az apartmanpark értékesítésében és marketingjében vett részt. Őrizetbe vétele arról tanúskodik, hogy végül az üzemeltetésben is részt vállalhatott.

A tatai lakópark. Ki lopta az áramot?
A tatai lakópark. Ki lopta az áramot?

Májusban buktak le

A lakóparkban május 12-én jelentek meg először a komáromi és a székesfehérvári nyomozók az E.ON szakembereivel együtt egy feljelentés nyomán. A Komárom-Esztergom megyei rendőrség azonban nem vett részt a nyomozásban, elfogultság miatt. Hogy mi ennek a pontos oka, arra nincs hivatalos magyarázat.

A helybéliek pletykái szerint a lakóparkban egy a megyéhez köthető főrendőr és az igazságszolgáltatás magas rangú tisztségviselője is tulajdonos, illetve bérlő. Ezért nyomoztak az ügyben a fehérvári rendőrök.
Tegnap reggel is ők szálltak ki Lajcsi mocsai luxusvillájához, ahol házkutatást tartottak.

Lajcsi hatalmas bajban van: lopás és vesztegetés ellene a gyanú

Hárman őrizetben

Lopás és vesztegetés a gyanú. A rendőrség csak annyit kö­zölt a Borssal, hogy egy 54 éves mocsai férfit, egy 49 esztendős mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost fogtak el. Mindannyian a székesfehérvári fogdára kerültek. A rendőrség szerint a három személy a szolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vette igénybe a közműszolgáltatásokat.

A Boglárka lakópark lakói kedden semmit sem érzékeltek, tudtak a történtekről.

Nyomj egy megosztást!

.