Blikk

Felnőttfilmekbe illő vad szexjelenettel tér vissza a képernyőre Szorcsik H. Viki (23), méghozzá Stohl Andráson (48) lovagolva az RTL Klub új sikersorozatában, a Válótársakban.

„B...sszál rendesen!” – eredetileg ez állt a forgatókönyvben, ám a kétgyerekes színésznő kérésére finomítottak a dolgon.

– Kétszer is visszautasítottam a felkérést, a gyermekeim apukája sem engedte volna elvállalni ezt a szerepet. Később azonban finomítottak a jeleneten, de így is nagyon feszülten és gátlásokkal tele vállaltam el, mert tudtam, hogy a szerep szerint anyaszült meztelenül kell vadul szeretkeznem Andrással – árulta el Viki, aki az első próbán még viselhetett bugyit, de később alsónemű és takaró nélkül vették fel az aktust, amit ma este 21.25-től láthatnak a tévénézők az RTL Klubon. De milyen volt a munka Stohl Andrással? – faggattuk.

.

A felvétel annyira durva, hogy csak külön oldalon merjük megmutatni. De semmiképen nem érdemes kihagyni.

.

Nézd meg mit művelt Stohl András Szorcsik Vikivel az ágyban

– Természetesen a pénz is motivál egy színésznőt, de fontosabb volt számomra Buci személye, ugyanis biztosíték volt a nagyszerű és tapasztalt művész, aki valóban átsegített a félelmeimen, gátlásaimon – válaszolta. – Rengetegszer összepróbáltuk a szöveget, hogy ne anyaszült meztelenül, egymáson lovagolva kelljen ismételgetni. A jelenet felvételénél csak az operatőr volt közvetlenül jelen, illetve a stylistom, aki mindig azonnal rám adta a köntöst, hogy egyetlen felesleges percet se kelljen pucéran töltsek. Persze tudtam, hogy tucatnyi stábtag lát a monitoron kersztül. András átsegített mindenen, fogta a kezem, és biztatott: nyugi, ne izgulj! Csak a nagy barna szemére emlékszem, teljesen kikapcsoltam mindent, kizárólag a szövegre koncentráltam, és nem arra, hogy teljesen meztelenül rajta ülök. Felkészített, elmondta, hogy minden színésznőnek fontos egy ilyen szerep az éle­tében, mert így tanul meg összpontosítani, uralkodni a gondolatain, és csak a feladatra koncentrálni.

Viki mosolyogva mesélte azt is, hogy a csaknem kétórás felvétel során csak egyszer bakizott: rosszul fordult az ágyban, így haja eltakarta Buci arcát, ezért kellett ismételni.

– Ötödik próbálkozásra sikerült a jelenet, hálás vagyok Andrásnak, átsegített életem legnehezebb feladatán – mondta Viki, aki egyedül neveli oviba és bölcsibe járó gyerekeit, és már készen áll az új szerepre és feladatokra.

Nyomj egy megosztást!

.