Blikk

A motoros férfi lábszártörést szenvedett, egymilliós motorja pedig totálkárra tört.

– Éppen a III. kerületi Bécsi úton sétáltam, amikor felfigyeltem a balesetre. A helyszínből az látszott, hogy az autós volt a hibás, a sofőrben pedig Seherezádét véltem felfedezni. A motor a földön feküdt, teljesen összetörve, a kocsinak pedig kifordult a kereke. De úgy láttam, hogy nincs vita a felek között, legalábbis számomra úgy tűnt, azonnal meg tudtak egyezni, viszont a rendőrséget nem lehetett kihagyni a dologból.

Az útkereszteződésben Seherezádénak kint volt az elsőbbségadás kötelező tábla. A baleset után Seherezádé a roncsok mellett várta meg a rendőröket

Sehi a Blikknek bevallotta: nagyon megijedt, amikor az eset történt. Rutinos sofőrként korábban még soha nem történt vele ilyesmi, de véleménye szerint nem tudta volna kivédeni a helyzetet.

– Egy mellékutcából szerettem volna balra kanyarodni, ki a Bécsi útra. Megálltam, jobbról nem jött semmi, balról viszont egy teherautó, aki ahogy meglátott engem lelassított, és fényjelzést adott, hogy elenged, úgyhogy én teljesen gyanútlanul fordultam be a kereszteződésbe. Ekkor viszont hirtelen felbukkant a motoros, aki a nekem elsőbbséget adó teherautót előzte a mellette lévő sávban. Azonnal egymásnak csapódtunk – magyarázta Seherezádé, aki azt is hozzátette, a rendőrség éppen kihallgatja a tanúkat, így még nem született döntés arról, hogy valójában ki hibázott.

Én nagyon megijedtem, de örültem annak, hogy a motoros azonnal felpattant a koccanást követően. A legfontosabb az, hogy senkinek nem lett komoly baja, én arról sem tudok, hogy lábszártörést szenvedett volna. Kijöttek a mentők, a rendőrség és még a tűzoltók is, ilyen esetben ugyanis azonnal le kell kapcsolni egy kocsin az elektronikát, nehogy nagyobb baj történjen – magyarázta Sehi. Az egykori villalakót nagyon megviselték a történtek, bevallása szerint két óra hosszán keresztül remegett, mint a kocsonya.

A közlekedési szakértő elmondta, amíg a vizsgálat le nem zajlik, nem lehet teljes bizonyossággal eldönteni ki hibázott.

– Valószínűleg szakértők bevonását igényel az ügy, de a helyszínt mindenképpen ismerni kellene, hiszen fontos, hogy mennyire belátható a kereszteződés. De tény, hogy nem egyszerű eldönteni, ki hibázott

Nyomj egy megosztást!

.