Kezdjük ott, hogy szegény Soma már a döntőben is arra várt, hogy Evelint a karjaiba zárhassa. Aki látta a műsort annak biztosan feltűnt, hogy milyen zavarban válaszolt a lány a műsorvezetői kérdésre, miszerint hűséges volt-e a Villában raboskodó szeretőjéhez. Soma ugyan csókkal búcsúzott tőle a győzelem estéjén, de azóta informálódott és már nem biztos benne annyira, hogy ő lenne a tökéletes választás. Ugyanis ő hozzá is eljutottak a pletykák, miszerint Evelint több alkalommal is látták más fiúk társaságában, volt, hogy kézen fogva.

Soma végül is egy másik lánnyal töltötte az éjszakát, akinek ráadásul komoly készpénzt is ígért a későbbiekben:

VV Soma első éjszakája és az ébredés

Soma azt mondja, hogy mióta köztudomású, hogy gazdag és híres ember lett belőle, folyamatosan keresik a nők, aki mind egy hosszú távú kapcsolatot szeretnének tőle, feltehetően az ifjú milliomos gálánsságára is igényt tartva. Ami a legdurvább hogy állítólag még a volt barátnői is próbálkoznak nála, hogy felmelegítsék valahogy a régi kapcsolatukat.

Soma persze reméli, hogy a hirtelen jött népszerűségének semmi köze nincsen a jelenlegi pazar anyagi helyzetéhez.

“Sokat gondolkodtam rajta, hogy mire költöm a pénzt. Először a jogosítványomat fogom megcsinálni és veszek magamnak egy autót. Anyu kocsiját is megjavíttatom, adok félmilliót Vivinek és Ginának. A többit szeretném félretenni egy fizetős egyetemre és más későbbi kiadásokra. Nem ebből a 36 millióból akarok megélni, hanem rendes szakmát szeretnék. Pénzügyi tanácsokat kizárólag csak a szüleimtől fogadok el, ők mindig jót akarnak nekem”

“Még egy évem van hátra a képzésből, hogy hivatalosan személyi edző lehessek. Ha úgy alakulna, szívesen foglalkoznék ezzel, de persze sokkal jobban örülnék, ha a médiában kapnék lehetőségeket. Lennék műsorvezető is, de nem vagyok rá annyira alkalmas szerintem. Inkább sorozatszerepekre, vendégszereplésekre megyek rá.”

“Tegnap csak pár mondatot tudtunk váltani Evelinnel, csókkal váltunk el, de még nem tudom, mi lesz, mert mindenfélét hallok. Rajta kívül egyébként nagyon sok csaj ír nekem, exeim is megkerestek, mindenki hosszú távú kapcsolatot akar velem. Csak remélni merem, hogy nem a pénz miatt”

Soma az első interjúja a győzelme után. Már azt is tudja mire költi a pénzét

Nyomj te is egy megosztást!

.

Mi a véleményed?