Na vajon melyik lány volt az? Te kire gondolnál elsőként? Valljuk be, ha a reflexeinkre hallgatunk inkább Demcsák Zsuzsa kukisógornőjére VV8 Zsófira tippeltünk volna, de nem. Bizony Noémi, alias VV Mici volt az, aki külföldön egy éjszakai bárban kereste a kenyerét és mást az asztaloknál. Azt nyilatkozta és ráadásul meglehetősen büszkén, hogy a kinézete miatt már sokszor megkeresték, hogy a szakmát gyakorolja és neki nem is jelent az ilyesmi problémát, mert szeret kipróbálni új dolgokat. A ma este beköltöző VV Mici tehát belevetette magát az éjszakába és testével igyekezett a vendéglátó intézmény és a saját bevételét növelni. A siker nem is maradt el, olyannyira nem, hogy az egyik kliense belé is szerelmesedett és ...... Sajnos nem éltek boldogan, amíg meg nem haltak, mivel a szerelmes férfiú egy idő múltán túlzottan fösvénynek bizonyult és nem átallotta szóvá tenni, hogy VV Micike kissé túl sokat költ az ő kontójára.Eddig tartott a tündérmese és most szegény lány kénytelen a képernyőn keresni valami jobb lehetőséget.


“A kinézetem alapján mindig betalálnak az ilyen munkákkal. Akkoriban csak nagy bulinak fogtuk fel az egészet, ám visszagondolva már nagyon gáz, hogy így láttuk. Senki sem tudja, hogy kinn voltam, főleg a szüleim nem. Szerencsére a munka nem volt nehéz, koktélokat ittunk a vendégekkel, ami után pénzt kaptunk, és ha netalán valaki többet akart, akkor megválogathattuk, hogy kivel mit kezdünk”

Mici meg is válogatta és mivel jól válogatott hamarosan akadt is egy svájci mecénás, csakhogy...

“Mindenkinek azt mondtuk, hogy Magyarországon találkoztunk. Kitaláltunk egy időpontot, amikor itt járt nálunk, és azt meséltük, hogy egy szórakozóhelyen buliztunk együtt. Ruhamániás vagyok, és mivel jó kerestünk, megengedhettem magamnak a drága cuccokat. Az ő svájci értékrendjével ezt nem tudta sokáig tolerálni, végül odáig fajult a veszekedésünk, hogy azt mondtam neki, „Arrivederci!”, és visszajöttem Magyarországra.”


Nyomj te is egy megosztást!

.