Blikk

A világhálót böngészve sok olyanra bukkanhat az ember, amin elkerekedik a szeme.

Épp így jártunk a napokban, amikor egy svájci erotikus honlap ledér szexmunkásai között felfedeztük a ValóVilág 5. kacsacsőrű cicaba­bája, Veronika – aki Alekosz feleségkeresős műsorának végső győztese volt – erotikus fotóit. Bár Victoria néven szerepel, a képeken biztosan ő látható. De vajon az a hölgy is ő, akivel a képek alatti leírásban különböző szexuális szolgáltatásokat reklámoznak?

A fiatal lányról korábban úgy hírlett, hogy pénzért árulja a bájait, és a Blikk három éve lebuktatta: egy kártyaparti keretében megrendeltük Veronikát egy éjszakára. A néhai valóságshow-hős 150 ezer forintért cserébe meztelenkedett, de plusz 100 ezerért szexet is vállalt volna egy órára.

A hirdetés szerint a hölgy gumi nélküli kényeztetést, valamint heremasszázst is vállal – méghozzá nyelvvel!


A most megtalált oldal hirdetése szerint a Victoria nevű hölgy egyórás komplett szexet 300 svájci frankért, közel 90 ezer forintért vállal. A Blikk felhívta a megadott számot, a vonal másik végén bejelentkező női hang állította: a megrendelő garantáltan azzal a hölggyel találkozhat, akit a képeken lát. Vagyis a képgarancia biztos. De nem csak a hölgy „eredetisége" garantált, a közvetítő szerint a kuncsaft valóban abból a „menüből" választhat, amely a honlapon szerepel. Ezek szerint a fizetővendég bevezetőként hosszas nyelves csókot kaphat, amit gumi nélküli franciázás követhet, de akár erotikus heremasszázzsal (nyelvvel!) fűszerezett aktus is lehet a vége. S a tartalmasnak ígérkező pásztoróráról akár még fotósorozat is készíthető, persze csak úgy, ha a hölgy arca nem látszik a képeken.

Veronika képeivel egy Victoria nevű hölgy szexuális szolgáltatásait kínálják – „mindössze” 90 ezer forintért!


A visszajelzésekből úgy tűnik, a Victoria nevű kéjhölgy igencsak kitesz magáért.

„Ma volt nálam, minden tökéletesen sikerült. Élőben még jobban néz ki, mint a fotókon, és valóban mindent megtett azért, hogy a szolgáltatás a lehető legjobb legyen" – olvasható egy friss kommentben.

Kerestük Veronikát, hogy megtudjuk, csak visszaélnek a fotóival, vagy valóban őt lehet megrendelni, csakhogy lapzártánkig nem sikerült elérnünk; Veronika általunk ismert telefonszámán ugyanis a szolgáltató azt jelezte, hogy a bejövő hívásai le vannak
tiltva.

Nyomj egy megosztást!

.