Persze most is lesznek olyanok, akik szerint igazán aranyosak a fiatalok, a Valóvilágok sokadik megélhetési szerelmespárja. A játékosok újabban egyre profibban ismerik fel, hogy kettő több mint egy és hogy sokkal tovább a felszínen lehet maradni, ha párba állnak, ami anyagilag is kifizetődőbb. A nagy elődök Iza és Krisztián, Edina és Laci, Mici és Krisztián után itt a legnagyobb újítás:

Most már az is közérdekű szerelembe tud esni, aki nőhöz egy méternél közelebb alig jutott a játékban, akinek a legerotikusabb megmozdulása Dáviddal váltott nyelves csókja volt. VV8 Attila, aki bevallása szerint egy komoly hatékonyságú csajozógép, a képernyőn nem tudta talentumait bizonyítani, de nem adta fel. Csak azért is megmutatta, hogy képes egy lányt felszedni. Igaz a sok-sok rajongó lányból valamiért nem sikerült választania, hanem a legjobb barátjának a féltett kishúgával kellett bizonyította országnak és világnak, hogy férfi a talpán és máshol. Aki alig néhány napos ismeretség után képes vízszintesbe helyezni az őt barátilag befogadó család szeme fényét.

Aki esetleg nem hinné, ami történt videónk is van. Attila és Dávid kishúga az ágyból live videózta a nagy szerelmüket. Nehéz szavakat találni:

VV Attila és VV Dávid kishúgának leleplező videója

Pedig komolyan igyekeztünk, hogy legalább egy kicsit elérzékenyüljünk az új szerelem láttán és megérintsen bennünket a romantika, ami úgy árad ebből sztoriból, mint hétnapos döglött macskából Coco Chanel üzenete.

A legteljesebb jóindulatunkkal is csak arra a végeredményre jutottunk a legvégül, hogy két megoldás létezik itt: Vagy Attila tényleg nem volt képes a négy hónapos szexnélküliség ellenére sem egy nőt találni magának és rárepült a legjobb barátja kistestvérére, vagy ez egy remek üzleti ötlet a családtól, hogy néhány jól fizető hármas haknit könnyebben el lehessen adni a minden efféle sztorit könnyen bepusziló rajongóknak. Így, vagy úgy, de ismételten kezd egy igen csak fura történet kibontakozni.

"Én ki lennék bukva, ha egy olyan haver menne rá a kishúgomra akit pár hónapja ismerek + azzal dicsekedett, hogy mekkora "nyelv katrina" is ő valójában."

"Attila már a fél család szájában megfordult..."

(kommentek)


Nyomj te is egy megosztást!

.

 

Mi a véleményed?