A képen a következők lehetnek: 2 ember, ülő emberek

Nehéz értelmes embernek felfogni, ami tegnap történt. Hiszen épeszű ember egy kisbaba láttán többnyire szeretetet, de legalábbis enyhe jóindulatot érez. Az elmekórtani intézetek elszigetelt lakóit elvétve nem valószínű, hogy bárkinek gyilkos ösztönei támadhatnak egy ekkora csöppség láttán. Még akkor sem, ha esetleg az apukája egy ismert ember, aki korábban egy valóságshowban szerepelt. Persze ez tudjuk, hogy mindig vannak kivételek és ezekkel a kivételekkel vannak tele a rendőrségi statisztikák. Amíg az újságokban, esetleg a híradó tudósításaiban látunk, hallunk hasonlót felsóhajtunk, de hajlamosak vagyunk a hátsó traktusba száműzni a rémes tényt, hogy akadnak emberek, akik még, ha esetleg csak szóban is, de képesek ilyesmire vetemedni.

Tegnap Tivy kétségbeesetten posztolt a legnagyobb magyar Facebookos bulvár csoportba, hogy a népes tagság talán segítséget, vagy akár ötletet tudna adni neki, hogy mit tehet, amikor online fenyegetik, életveszélyesen a gyermekét. Az illető ugyanis névvel és fotójával vállaltan tett olyan kijelentést, amiért elméletben igen komoly büntetés is járhat.

http://vipzone.reblog.hu/files/tivy_baba.jpg?full=1


Feszült figyelemmel várjuk a folytatást, amiben reméljük a hatóságok a feljelentés nyomán megtalálják az elvetemült illetőt és erőteljes jogi rávezetéssel elmagyarázzák neki, hogy mit tehet meg egy ember és mi az, amit semmiképpen. Ez még talán a jobbik lehetőség neki, mert ha azt az esetet vesszük, hogy a megfenyegetett kislány apukája megtalálja valahol, akkor talán egyértelmű, hogy jobban jár az előbbi variációval.

Nyomj te is egy megosztást!