Már egy teszt is megjelent a hivatalos oldalon, amely segítségével bárki felmérheti kvalitásait a nemsokára kezdődő műsorba. A kérdések meglehetősen furcsák, de ez csak a gyengéket riaszthatja el. A cikk alatti linken bárki ellenőrizheti, hogy alkalmas lehet-e egy ilyen grandiózus népszórakosztató műsor aktív résztvevőjének és Aurelio utodjának lenni...

Mi magunk a teszt kitöltése után ezt a választ kaptuk. Az értékelés szerint tökéletes alanyai lennénk a valóságshownak. Igaz mi bevállaltuk, hogy egy macska ánuszát helyezzük el a testünk középpontjában.

Pörgős bulibáró

Gratulálunk! Te vagy a legextrémebb arc a környéken, ha a barátaid igazi arconpörgésre vágynak, téged hívnak fel először. A YOLO van a szívedre tetoválva, és a buliban sem almalevet szürcsölsz. Te vagy az élet igazi császára, aki még a jég hátán is képes őrült hangulatot varázsolni és majdnem gyakrabban nézed magad a telefonod kijelzőjén, mint a fali tükörben. A génjeidben van kódolva, hogy imád a kamera! Arra születtél, hogy a tévében szerepelj! Irány a Való Világ powered by Big Brother!

Töltsd ki a különös tesztet és megtudod a titkot:

A teszt kitöltése

Nyomj egy megosztást!

.