A belváros közepén, kicsit rejtve ugyan, de bárki számára elérhetően, vidáman virágzik az utcai prostitúció. Még csak túlságosan drágán sem mérik az élvezeteket. Igaz, hogy a kínálati oldal minősége sem eget rengető. De sebaj, az utazás monotóniájában megfáradt férfi így legalább bármikor diszkont áron frissülhet fel a Nyugati téren, az aluljáró kínálatából. Önzetlen hölgyek napi 24 órában állják a sarat és kínálják a portékát Budapest egyik legforgalmasabb alujárójában a turisták és persze a rendőrök szeme láttára. Szaxi 3, sima szex 4 ezer - tájékoztatja kéretlenül az egyik rémség az óvatlanul közelébe érő lehetséges kuncsaftot, aki a foghíjakat meglátva rémülten lép tova. De vannak itt fiatalabb lányok is. Ők sem kérnek sokat 5 ezerért bármit megkaphatnánk, ha tudunk alkalmazkodni és hajlandóak vagyunk egy pipshow félhomályában letolni a nadrágot.

.

A cél az lenne, hogy azokat, akik ebből hasznot húznak, azaz a futtatókat kiiktassuk. Ahhoz azonban, hogy őket leleplezzük, terhelő vallomásokra lenne szükség.

(szélmalomharcot vívó rendőrségi illetékes)

.

Kis időt eltöltve az aluljáróban már könnyedén felismerhetőek a magukat árusító hölgyek. Közös ismertetőjelük, hogy kivétel nélkül egy NDK-s úszónő és egy lengyel bányászlány keverékének tűnnek. Szorgalmasan szólítják le a férfiakat és igyekeznek a lehető legcsábosabb pozíciókban várakozni a tétlenség ideje alatt is. A tömeg közben hullámzik és mindenki megy a dolgára. Hatalmas a piaci lehetőség, nem csoda, hogy a lányok és a menedzsereik ragaszkodnak a remek területhez. A rend őrei szintén felismerhetőek, a szigorú páros igazoltat is két különösen aktív prostituáltat. A procedúra végeztével az egyik hatósági inzultust elszenvedő betol a szájába egy fél marék szotyolát, majd unottan folytatja a delejes pillantások lövellését az elsuhanó magányos hímek irányába.

.

Csalit szoktunk bevetni, egy beépített embert. Ő a feltételezett prostituált felé sétál, aki felajánlja neki a szolgáltatásait, majd együtt elindulnak a megbeszéltek szerint, amikor érkeznek a kollégák, jegyzőkönyvet vesznek fel, a beépített ember pedig tanúként segíti tovább az eljárást.

Tisztában vagyunk azzal is, kik azok, akik ezt a tevékenységet végzik a Nyugati aluljárójában, úgy harminc fős körről van szó, de azt látjuk, nem sokkal az után, hogy mi feljelentjük a lányokat, ők újra az utcán vannak...


Az évek óta tartó harc ellenére, az aluljáróban a mai napig ott vannak ugyanazok a lányok.

A következő felvételek rejtett kamerával készültek:

Olcsó szexet kínálnak a lányok a Nyugatinál

Nyomj egy megosztást!

.