http://ocdn.eu/images/pulscms/NjI7MDMsMjZjLDAsMCwx/fb83f4f382c2264d758a37fb3506dee3.jpg?full=1

Fotók: Bors, Blikk

Maja 1670 grammal és 44 centivel született, teljesen egészséges. A tejem még nem indult meg, az császár után legalább két-három nap. Maja inkubátorban van, még meg sem foghattam, mert kicsit náthás vagyok, nem akarom megfertőzni. De amint tudok szoptatni, a karomba veszem.

Az apuka és az anyuka kicsit ellentmondásosan nyilatkoznak a remélt összeg nagyságát illetően. Az azonban biztos, hogy ingyen nem kattoghatnak a fotómasinák. Amíg gondoskodó mama megelégedne 30 ezer forinttal is, addig a nála sokkal életrevalóbb férje már 500 ezer forintra tette a taksát. Van is benne ráció, hiszen a teljes terhességét végig alkoholizáló Edina a piti 30 ezret feltehetően pillanatok alatt legurítaná. Ha így vesszük igaza is van Damunak, hogy hirtelen előkerült és kezébe vette a család pénzügyeit.

Megfogtam a picike kezét, ő megszorította az ujjamat. Ásított és mintha mosolygott volna, nagyon megindító volt. Aztán jött a kijózanodás: Edina közölte, hogy harmincezer forintért el szeretné adni a kislányunk fényképét egy bulvárlapnak. Hogy a fenébe lehet, hogy a szülés után pár órával már ilyeneken gondolkodik, és hogy képes lenne aprópénzért(!) árulni ezt az ártatlan kisbabát?

(Damu Roland, az apuka)


Roland kiabált velem a szülés után pár órával is, és erősködött, hogy csak akkor adjak képet, ha fizetnek érte. Csak akkor fotózhatják le a kislányomat, ha fizetnek ötszáz­ezer forintot.

(Edina, az édesanya)

Egy hete egy interjúban azt állította a feleség, hogy a feltételesen szabadlábon lévő Damu ököllel többször is megütötte, két nagy monoklit hagyva hátra a szemei alatt, ami miatt ki sem tudott lépni az utcára. A szülést egyébként azért indították meg az orvosok, hogy ne jusson több méreg a kisbaba szervezetébe az édesanyján keresztül, akit közvetlenül a kórházba szállítás előtt ismeretlen részegek össze is vertek.

Damu Roland, ahogy tudott, bement a kórházbaA szülés után Edina látogatókat is fogadott

 


Nyomj te is egy megosztást!

.